MISSY

 
På bilden ser ni Missy, en utav mina 2 katter. Hon är 8 år, supergullig och jättesnäll. Visst är hon söt?! 

Morning

 
Godmorgon! Vaknade vid 6 idag och har kollat på lite serier och så. Jag kollade på senaste avsnittet av Pretty Little Liars och det var superbra! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det regnar ute just nu så jag kan inte gå ut. Vad ska ni göra idag?
 

5 saker ni kanske inte visste om mig.

 

Fredag

 
Hejsan! Hade skola från 08:05-15:05 idag. Vi hade 4 lektioner idag (SO, spanska, idrott och slöjd) och 1 håltimme, så det var ganska okej. Efter skolan har jag bara vilat och inte alls gjort så mycket för jag har varit jättetrött, därför jag inte bloggat någonting förrens nu. Nu är det fredag och helg och det är jätteskönt. Nu ska jag svara på kommentarer, blogga med mera. Vad har ni gjort idag? 

New In: Mappar

 
För ungefär två veckor sedan så kom mamma hem med dom här fina mapparna till mig. Jag behövde verkligen mappar att ha till skolan, så dom här passade perfekt för dom är blå och fina. 
 
Men ena blev lite förstörd för det kom vatten på den för någon vecka sedan. Så jag ska använda den till att ha papper i hemma. 
 

29 Augusti 2013

 
Hejsan! Första lektionen vi hade idag var kemi och då gjorde vi klart det vi gjorde igår. Sedan hade vi svenska, rast, ännu mera svenska, lunch, engelska, biologi och sist hade vi teknik. Det var jätteroligt på tekniken för vi har vår träslöjdslärare i det och han är jätte rolig, haha. Vi slutade vid 15:05 idag. Har bara ätit lite och så sedan jag kom hem. Vad har ni gjort idag? 

LookBook

Romwe Shorts
 
Chicwish Top, Superdry Espadrilles, Ray Ban Sunnies
 
 
Sheinside Tee, American Apparel Skirt, Nike Sneakers
 
Vilken outfit är eran favorit? 
 

28 Augusti 2013

 
Hejsan! Första lektionen vi hade idag var kemi, sen hade vi svenska och då skulle vi till biblioteket och låna en bok, men jag hittade ingen så ska ta med mig en hemifrån, sedan hade vi rast, matte, håltimme i 1 timme och 10 minuter, lunch, spanska och sist hade vi elevens val. Men vi fick göra något där läraren sa en massa ord som man skulle skriva ner. Vi slutade 15 minuter tidigare idag också eftersom vi drog över lite tid på när vi skulle till biblioteket så lite av rasten försvann. Jag kom hem strax efter 3 och har ätit lite och så. Vad har ni gjort idag? 
 

Dagens Inspirationsbild

 

Godmorgon!

(en bild från bröllopet)

Godmorgon! Jag gick upp för ungefär en halvtimme sedan. Har svarat på lite kommentarer och så. Ska strax göra iordning mig och sen ska jag öva en gång till på glosorna i spanska som vi har tills idag. Jag har övat varje dag sedan vi fick dom och kan dom ganska bra nu. Hoppas bara inte jag glömmer bort dom när vi ska skriva dom! Vad ska ni göra idag? 
 

Bilder från bröllopet

Idag är det exakt en månad sedan min bror gifte sig med Jennah. Jag tog en massa kort på deras bröllop, men har inte visat så många i bloggen ännu. Här kommer 3 bilder som jag tog på bröllopet på några olika saker. 
 
Istället för att ha en gästbok som gästerna fick skriva i så hade dom en tavla så att man kunde rita/skriva något till dom. Jag tyckte detta var jättesmart och det var roligt att se vad alla hade ritat. Ser ni det jag ritade? 
 
Detta var bröllopstårtan som brudparet själva hade bakat. Jag tyckte det var jättehäftigt att dom valde att baka deras bröllopstårta helt själva. Och den blev ju verkligen superfin! Eller hur? 
 
Såhär såg det ut på alla platserna. Jag hjälpte till med dukningen, och att vika alla hjält sarvetterna. Jag tyckte det blev jättefint. Eller hur? 
 
Här är en bild på brudparet! Min bror gifte sig med Jenny-Ann. Dom är ungefär 21 år och dom har varit tillsammans i ungefär 6 år nu! 
 
 

27 Augusti 2013

 
(ritaded lite igår)

Hejsan! Första lektionen vi hade idag var SO och då plastade vi in våra böcker och pratade. Strax innan halv 10 så gick jag för att jag skulle till tandläkaren i Nässjö. Det tog nästan 1 timme där. Sedan skulle mamma kolla på en sak på H&M och då köpte jag också några saker som jag visar i ett inlägg om några dagar. Sedan åt jag en korv eftersom att jag missade lunchen i skolan. Jag var tillbaka i skolan strax efter 1 och då hade vi klasstid. Vi gick ut. Jag spelade lite fotboll, men fick jätteont i foton så var inte med hela tiden. Vi slutade strax innan 2 idag. 
 
Senare ska jag öva på glosorna i spanska som vi har till imorgon, duscha och svara på kommentarer! Vad har ni gjort idag? 
 
 
 

Dagens Inspirationsbild

 

19:20

 
Hej! Snart ska jag äta lite kvällsmat och vid 20:00 ska jag kolla på Idol 2013. Standar på vardagar just nu, haha. Annars så har jag pluggat, fotograferat, läst bloggar och sånt sedan jag kom hem från skolan. Vad har ni gjort idag? 
 

26 Augusti 2013

 
Hejsan! Vi hade sovmorgon idag så vi började inte förrens 20 i 9. Först hade vi matte i 1 timme och sen hade vi idrott, engelska, lunch, spanska och sist hade vi bild. På bilden pratade läraren och sedan fick vi rita vad vi ville. Vi slutade 5 över 3 idag. 
 
Jag har bara ätit lite och så nu. Sen ska jag nog plugga lite spanska med mera. Vad har ni gjort idag? 
 

Dagens Inspirationsbild

 

Varit ute och sprungit

(oredigerad och ful bild)

Jag kom hem för ungefär en kvart sedan. Jag har varit ute och sprungit en stund med Emma. Jag tror att vi sprang ungefär 2 km. Jag hade jätteont i mina knän sedan vi cyklade till Bodafors med klassen häromdagen. Då cyklade vi 4 mil! 
 
Ikväll ska jag duscha och packa ner träningskläder för vi har idrott i skolan imorgon. Annars så ska jag nog göra några inlägg som jag ska sätta i utkast. Det är alltid bra att ha när man tuffa skoldagar med läxor och sånt. Det känns jättekonstigt att jag redan gått 1 vecka i skolan. Och vi har redan fått en massa glosor i spanska, och vi kommer få mera glosor denna veckan och säkert en massa andra läxor också. :/ 
 
 

Fotograferat

 
Jag var ute och fotograferade lite nyss. Det var ganska längesedan sist jag fotograferade. Men tror jag ska börja med det nu igen för det var superkul. Vad tycker ni om bilderna? Gillar ni att fotografera? 
 
 

Polyvore // Outfit

-
 
Klänning Hatt Glasögon Skor 

Vad tycker ni om outfiten? 
 
 

Frukost

 (bilden blev väldigt suddig)
 
Godmorgon! Jag gick upp halv 7 idag ungefär. Har bara läst lite bloggar och sånt. Ska strax äta frukost (bilden ovanför). Idag tror jag att jag ska gå ut och fotografera lite för det var ganska längesedan jag gjorde det sist. Vad ska ni göra idag? 
 
 

Min kväll

 
Jag tittar på Under The Dome nu. Jag har bara sett trailen för serien, och då verkade den ganska bra. Så nu sitter jag och kollar på första avsnittet. Jag kommer nog göra ett inlägg snart om vad jag tycker om serien. Till det har jag cheez twisterz och fanta exotisk. Jag föredrar vatten istället för läsk egentligen, men idag ville jag ha det =D Vad gör ni ikväll? Vad tycker ni om Under The Dome? 
 

Skolfoto Ht 2013

   
 
I tisdags så hade vi skolfotografering i skolan. Och idag såg jag mina bilder. Och jag ser helt konstig ut som vanligt, haha. Har nog aldrig blivit nöjd med mina skolfoton någon gång :/ Har ni tagit skolfoton ännu? 
 
 
 
 

Polyvore // Outfit

-
 
Tröja Shorts Skor Mascara Glasögon
 
Vad tycker ni om outfiten? 
 

GODMORGON

 
Godmorgon! Jag var jättetrött när jag kom hem igår. Jag orkade knappt göra någonting. Och jag gick och la mig ganska tidigt. Så jag vaknade klockan 6 imorse, och är lika trött idag. Har kollat på TV och på första avsnittet av Pretty Little Liars (säsong 1). Har redan sett säsong 1 och 2 av Pretty Little Liars, men vill se dom igen för dom är så bra. Tittar ni på Pretty Little Liars?

Jag ska strax äta frukost och kolla på ett avsnitt av Pretty Little Liars. Jag ska även försöka fixa lite inlägg idag. Det är ganska tråkigt när jag bara skriver såna här vardags inlägg på min blogg nu. Men det är långa dagar i skolan och vi får mer läxor nu. Så på helgerna ska jag försöka fixa en del inlägg som jag kan lägga upp på vardagarna. Vad ska ni göra idag?  
 
 
 
 

HEMMA!

(arkivbild)
 
Hejsan! Jag km hem för ungefär 30 minuter sedan. Det har varit roligt, men jobbigt. Vi har cyklat ungefär 2 mil dit vi skulle och ungefär 2 mil hem. Och igår var det en massa uppförs backar. Det var en del idag med, men inte lika mycket. Vi har även gjort saker i lag. Mitt lag vann en tävling idag och då fick vi varsin daim. Vi tävlar med våra poäng mot dom andra 3 klasserna. 
 
Jag ska läsa lite bloggar nu och svara på kommentarer! Vad har ni gjort idag?
 

Danny Saucedo - Todo El Mundo

 
 
Jag tycker att denna låten är väldigt bra! Vad tycker ni om låten? 

Godmorgon!

 
Godmorgon! Jag gick upp för en halvtimme sedan ungefär. Jag ska strax göra iordning mig. 
 
Idag i skolan så ska min nya klass och lärarna cykla ut till ett ställe. Vi kommer cykla ungefär 2 mil tror jag. Vi ska egentligen sova över där, men jag valde att sova hemma istället. Så jag kommer hem ikväll, men det blir inte förrens sent så jag har förberett ett tidinställt inlägg till idag. 
 
Har ni också gjort något med er klass ännu? 
 

Idol 2013

 
 
Jag kollar på Idol 2013 nu. Har gjort det sedan det började i måndags. Innan brukade jag aldrig kolla på Idol för jag tyckte inte det var bra. Men nu är det ganska roligt att kolla på auditionerna (stavning?)! Vad tycker ni om idol? 
 
 
 

21 Augusti 2013

 
Hejsan! Jag kom hem från skolan 20 över 3 ungefär, och har inte gjort något spciellt sedan dess. Det första ämnet vi hade idag var kemi. Vi hade kemi i 6:an också (tror jag) men då var det inte som nu. Nu håller vi på med brännare och sånt. Vi fick testa brännare idag och när man hade gjort det fick man sitt "körkort", alltså så att man kan använda det. Efteråt hade vi svenska, matte och sen hade vi en håltimma på 1 timmer och 10 minuter. Vi hade även våran första spanska lekion idag. Då fick vi även läxa på 20 glosor tills nästa vecka. Jag gillar inte glosor, och speciellt inte i ett språk jag knappt kan i. Sen hade vi Elevens val. Vi fick fylla i vad vi ville ha då. Man fick fylla i 1-6 på sakerna man ville ha. Tog jättelång tid för mig att bestämma vad jag ville ha för något. Men skrev i bland annat spela i band, haha! 
 
Jag ska äta lite snart och öva på glosorna i spanska. Har ni fått några läxor ännu? I vilket ämne? 

Fråga till er läsare

Nu när skolan har börjat bloggar jag ju mest om min vardag. Så det skulle vara jätteroligt ifall ni skrev i kommentarerna vad ni vill att jag ska göra för inlägg! T.ex hiss/diss, videos, modee, tips, shopping, filme, musik, djur, bilder med mera. 
 

20 Augusti 2013

(arkivbild)

Hejsan! Första lekionen vi hade idag var So, och då bara lyssnade vi på vad läraren sa och så fick vi en bok som vi ska ha. Vid halv 9 gick vi till idrottshallen för vi hade skolfotografering idag. Först tog vi klassfoto och sedan även poträtt. Sen hade vi So igen och sedan rast. Då spelade jag fotboll med några andra. Sen hade vi matte. Då fick vi en mattebok och en bok som vi har till läxorna och läraren pratade lite. Sen var det lunch och hemkunskap. Då bara pratade vi. Sist hade vi klasstid. Då pratade vi bara. Vi slutade strax innan 2 idag. Jag har ätit och lite sånt. Vad har ni gjort idag? Vilken klass har ni börjat i? 
 
 

Godmorgon!

Godmorgon! Jag gick upp för en halvtimme sedan ungefär. Har läst lite bloggar och nu ska jag börja göra iordning mig inför skolan. Vi har skolfotografeing idag också. Jag har inte köpt något speciellt inför det, utan ska bara ha någonting i min garderob :)
 
Vad ska ni göra idag? När har ni skolfotografering? 
 

Första skoldagen!

(bild från när vi var i Karlshamn och åkte ut någonstans som jag inte kommer ihåg namnet på. LÅNG TEXT)

Hejsan! Strax efter halv 8 idag så gick jag och 3 kompisar till skolan. Det var första skoldagen idag och vi börjar på en ny skola med en ny klass. Vi skulle samlas vid matsalen. Vi kom fram till skolan ungefär 10-15 minuter innan vi skulle börja och då var det redan en del personer där. Lärarna berättade lite och sedan hade dom ett upprop. Sedan gick vi med våra nya klasser och klassföreståndare till våra klassrum. Vi har lekt lite idag, fått våra nycklar till skåpen osv. Min nya klass är ganska okej, men föredrar min gamla! 
 
Vi slutade vid 3 idag. Då gick jag och 2 kompisar och hälsade på våra lärare vi hade i 6:an. Sedan gick jag hem och hämtade en sak min bror skulle låna och åkte longboard hem till pappa och lämnade det. (min bror bor hos min pappa). När jag kom hem igen fixade jag lite att äta och nu kollar jag videos på youtube. Mår illa också :/  Vad har ni gjort idag? 
 
 
 

Godmorgon!

(arkivbild)

Godmorgon! Jag vaknade klockan 5 imorse, då läste jag lite och sedan gick jag upp vid 20 i 6 ungefär. Fast jag vaknade någon mer gång inatt också. Jag är jättetrött nu och fryser, det är så kallt. Och det är dimmigt ute nu också. Jag ska börja göra iordning mig om en stund. Börjar ju 7:an idag!! Vi börjar tidigare nu också än vad vi gjorde innan. Vi ska egentligen börja 20 i 9 på måndagar, men eftersom det är första skoldagen idag börjar vi 5 över 8 :P Hoppas ni får en bra dag! När börjar ni skolan? 

Kväll

 
Hejsan! Idag har jag mest suttit vid datorn och fixat lite inför skolan. Jag börjar ju imorgon. Det känns jättekonstigt. Tycker både det ska bli roligt och jobbigt. Fast det ska bli roligt att träffa alla från min gamla klass och se hur dom har förändrats under sommaren. Har bara sett några få från min gamla klass i sommar. Så det ska bli jätteroligt att träffa alla igen! 
 
Jag ska snart duscha och fixa det sista inför imorgon. Och sedan får jag se vad klockan är. Ska lägga mig tidigt idag så att jag är pigg imorgon. Fast det är kommer bli ganska ovant att gå upp så tidigt igen. Har vaknat ganska sent nu i sommar, och har jättesvårt att somna på kvällarna :/ 
 
Hoppas ni får en bra kväll och en bra första dag i skolan! =) 
 

JEM - Zoom

 
 
Jag har sett att det är många bloggar som har tipsat om denna låten med JEM (dom var med i svenska X factor 2012). Jag lyssnade på den och tyckte faktiskt den var ganska bra. Vad tycker ni om låten? 

Är med och tävlar!

 

GODMORGON

 
Godmorgon! Jag vaknade strax innan 7 idag, och har bara varit inne på datorn sedan dess, och fixat inför skolan lite. Det är sista dagen på sommarlovet idag, och jättefult väder ute. Känns jättekonstigt att skolan börjar imorgon. Jag börjar 5 över 8 imorgon (började halv 9 i 6:an). Vi ska egentligen börja 20 i 9 på måndagar nu, men eftersom det är första dagen så börjar vi tidigt. Usch, nu måste jag gå upp mycket tidigare än vad jag gjort på flera veckor, och dessutom börjar jag tidigare. Men det går väl. 
 
Igår kväll kollade jag på Sommarkrysset eftersom att The Fooo var med. Dom var såååå bra!! Efter det så packade jag lite saker i min skolväska, bland annat block, pennor och sånt. Vi får inte sånt av lärarna nu i högstadiet. Jag har inte köpt något speciellt till skolan denna gången, så jag tog lite block och sånt jag hade hemma. Ska dock köpa pärmar och en almenacka lite senare, och en ny skolväska. 
 
Vilken klass börjar ni i? Hur har ni förberett er inför skolstarten? 
 

The Fooo

 
Vid 20:00 ikväll så är The Fooo med i sommarkrysset. Jag är en stolt Foooer och kommer absolut att sitta framför TV:n då. Jag önskar att jag kunde vara där. Men bor flera timmar ifrån Stockholm :/ Jag tror att dom kommer vara jättesuperduperbra. 
 
Är någon av er Foooer? Ska ni kolla på sommarkrysset ikväll? 
 
 
 

Back To School 5

Grey outfit
Jeans Linne Tröja Mössa Converse
 
Black and blue
Jeans Linne Skor Hatt Väska Glasögon
 

Denna gången gjorde jag 2 Back To School outfits i ett inlägg. Vilken outfit gillar ni mest? 

Michael Jackson Ft. Justin Bieber

 
Detta var en låt som Michael Jackson hållde på och skrev, fast blev aldrig färdig med den. Och för ungefär 1 år sedan så köpte Justin Bieber låten och skrev färdigt den. Det är ganska häftigt att 2 av dom största stjärnorna har en låt tillsammans nu :P Vad tycker ni om låten? 

Godmorgon

Godmorgonförmiddag! Jag vaknade för några timmar sedan. Har bara ätit frukost, gjort iordning mig och suttit vid datorn. Jag skapade en ny blogg innan, fast valde att fortsätta på denna :P Tog lite kort på mig själv innan också. ALLA blev dåliga. Fast kommer lägga ut 2 bilder, bland annat den som är här ovanför. (vet inte varför jag gjorde en stjärna
 
Vad ska ni göra idag? 

#True

violasoderberg
 
Det blir nästan alltid såhär när jag målar mina naglar :/ Är det likadant för er?

INSPIRATION

 

Blandat

(bild från min instagram. Följ mig HÄR)

Hejsan! Jag har inte skrivit ett sånt här inlägg om min vardag på ett tag nu. Men nu tänkte jag göra det =)
Idag gick jag upp vid 8-8:30 ungefär. Har inte gjort så mycket sedan dess, bara kollat på videos på youtube med mera. Jag tror att jag ska börja lägga upp videos på youtube. Fast vill helst ha en annan kamera/videokamera innan så att det blir bättre videos. 
 
Nu är det bara 3 dagar kvar tills skolan börjar igen. Jag är jättenervös inför det nu. Och redan på tisdag så kommer vi ha skolfotografering. Jag har inte förberet så mycket inför skolan denna gången. Brukar alltid köpa nya pärmar, pennor, väska, kläder till första skoldagen osv. Jag kommer antagligen bara att ha på mig något i min garderob. Kommer också ha min gamla skolväska nu i början, kommer köpa en ny väska lite senare. Även pennor, pärmar osv. Men har i alla fall beställt lite nya träningskläder från H&M som har kommit. Fast ska hämta ut dom på ICA, och det gör jag nog någon dag snart. :)
 
Ser ni fram emot att börja skolan igen? Vilken klass ska ni börja i? 
 

Miley Cyrus - We Can't Stop

 
 
När jag först hörde denna låten som gillade jag den inte alls, den var inte min stil. Men nu tycker jag den är väldigt bra! :) 
Vad tycker ni om låten?

Dagens Inspo

 

#True

life | Tumblr

Wanties från Bikbok

 

Dagens Inspo

 
 
 
 
 

Hissar

 
♥Sneakers: Jag älskar sneakers. Dom är sjukt snygga och bekväma. Jag har bara ett par sneakers ännu, fast kommer köpa fler par. 
 
 
Instagram: Instagram är en utav mina favorit appar på mobilen. Så roligt att ta en bild och skicka iväg, eller spela in en liten video. 
 
 
 

Youtube @Belinda Selene

 
 
 
Jag tänkte tipsa om en youtube kanal som Belinda Selene har. Hon gör haul videos, back to school, hair tutorial med mera. Jag började kolla på hennes videos för 1-2 veckor sedan, och dom är jättebra! Klicka HÄR för att komma till Belinda Selene youtube kanal. 
 
Ni får jättegärna tipsa om youtube kanaler i kommentarerna! =) 

Dagens Inspo

 

Back To School #4

Shorts Tröja Knästrumpor Mössa Ryggsäck Skor Skateboard 
 

-

 

Wanties från Gina Tricot

Klicka på bilden för att komma till hemsidan!
 

1 vecka kvar till skolan börjar

(arkivbild)

Hejsan! Idag är det bara 1 vecka kvar tills skolan börjar igen. Det känns jättekonstigt att skolan redan ska börja. Det känns som att det bara var igår som jag fick sommarlov. Jag skulle inte säga nej till sommarlov i några fler veckor! :P 
 
Jag börjar i 7:an till hösten. Jag börjar högstadiet, kommer få mer läxor och ha mer press på mig. Jag kommer byta skola, få nya klasskompisar och allt kommer vara annorlunda nu. Känns jättekonstigt :/ 
 
 
 
 
 
 
 

Back To School #3

Black and white
 
Tröja Kjol Ryggsäck Sneakers

626 - Blue Sky

 
 
Det är sällan som jag målar mina naglar. Men igår så gjorde jag det, och jag målade dom med ett nagellack från ISADORA. Nagellacket heter Blue Sky och är nummer 626 i serien. Det är egentligen min mammas, men jag lånade den. Har superkorta naglar! 
 
 

Nytt på bloggen

 
Nu har jag fixat så det är bredare i mina inlägg, fixat en ny bakrund och en ny header. Headen är bara tillfällig för jag måste ta bilder på mig innan jag gör en ny header. Och inte bara webcambilder som jag tar nu. Fast det är lite småsaker jag kommer ändra på och fixa lite skyltar till inlägg. 
Vad tycker ni om ändringarna i min blogg? 
 

9 Augusti 2013

(arkivbild)
 
Hejsan! Jag gick ut och skulle plocka lite blåbär i skogen innan. Fanns dock inte så många xD Mina katter följde med till skogen också, det brukar dom, haha xD Jag har också beställt nya träningskläder från H&M. Kommer köpa nya träningsskor senare också. Vad har ni gjort idag? 

Back To School #2

Jeans
Jeans Linne Skjorta Skor Ryggsäck 
 
 

Longboard & Skateboard

longboard sur Tumblr
 
control your emotions. | via Tumblr
 
 

INSPIRATION

 

#True

FunSubstance.com - Endless Entertainment & Humor

Back To School #1

 Nu är det ju bara någon vecka kvar tills skolan börjar igen. Och då är det ju alltid roligt att köpa nya kläder/byta stil. Så jag kommer idag och fram tills skolan börjar lägga upp några "back to school" inlägg!
 
 
 
 
 

8 Augusti 2013

(arkivbild)
 
Hejsan! Har bloggar jättedåligt dom senaste dagarna :/ Igår var jag ute och sprang med Emma. Gick och la mig direkt när jag kom hem, vilket var strax efter 9. Fast kunde inte somna förrens några timmar senare, det är skitjobbigt att inte kunna somna! :/ Hade 38 grader när jag kom hem också, fast det försvann när jag vaknade!! =) Fast istället fick jag ont i halsen och huvudet. Jag gjorde i ordning lite i mitt nya rum med. Så någon dag ska vi måla om därinne, måste köpa färg först. Vad har ni gjort idag? 
 
Ps: Mår bättre nu! =)

#True


6 Augusti 2013

(arkivbild)

Hejsan! Min moster, hennes man och deras hund åkte hem för några timmar. Jag tänkte gå på en promenad för en stund sedan, fast det började regna och åska då så får bli imorgon istället. Jag kollar på Allsång På Skansen nu och vid 21:00 så visas Cyberbully på TV11 så då ska jag se på den. Jag har sett den filmen några gånger förut, men den är så bra! Vad har ni gjort idag? 
 

INSPIRATION

 

Godmorgon!

(bild från igår)

Godmorgon! Vaknade för några timmar sedan. Var ute och gick med min moster och deras hund. Vi gick i 1 timme (3 km). Nu ska jag äta frukost :P
Vad ska ni göra idag?

Middag + The Sims

 
 
Hejsan! Vid 17:00-tiden så åt vi middag. Vi åt lasange och lite grönsaker. Nu i någon timme så har jag spelat lite The Sims 2 - Djurliv. Började spela det för några dagar sedan och det är jätteroligt! Håller på och bygger lite hus osv. Nu ska jag svara på lite kommentarer och sedan ska jag träna lite :P 
 
 

LookBook

Lalamagic Top, Tea And Tulips Vintage
 
Romwe Embellished Sunnies, Romwe Lace Midriff Top, Romwe Suspender Skirt, Charlotte Olympia Pale Pink Wedges
 
Urban Outfitters Dungarees, Rosesandclementines Rose Crown, Grafea Via  Lavender Backpack, Chicwish Via Lace Flower Cardi
 
Vilken outfit gillar ni mest? 
 
 

Inspiration: Dreamcatcher

 

Godmorgon! (förmiddag)

(arkivbild)

Godmorgon! (förmiddag) Vaknade för typ en timme sedan, och har inte gjort något sedan dess förutom att vara inne på datorn. Ska snart äta frukost och läsa bloggar :P
Annars vet jag inte vad vi ska göra idag, kanske åka longboard =)
Vad ska ni göra idag?
 

Hejsan!

(arkivbild)

Hejsan! Vi grillade idag :P Potatis, sallad, kycklingspett med mera. Och efter det grillade jag marsomellos (vet att jag stavade fel, men det är ett himla svårt ord, haha). Har även spelat lite Sims idag. Håller på och bygger 2 hus just nu. Men jag vet inte hur man sätter på tak på husen, haha :P Någon som kan det till The Sims 2? 
Vad har ni gjort idag?
 

-

(bild från bröllopet. Visst är bilen supercool?!)

Vaknade strax innan 8 imorse, men som vanligt somnade jag om till typ 10. 
Då duschade jag och trättade håret och efter det år jag frukost och spelade The Sims.
Om en stund ska jag följa med på promenad med Mischa. Sen vet jag inte vad jag ska göra :O
Vad ska ni göra idag?
 
 
 

Dagen

(Dålig bild från minigolfen på mig)

Vaknade strax innan 8 idag, men somnade om till halv 10. Strax innan 10 ungefär så plockade jag lite vinbär och andra bär för tror morfar/min moster skulle göra någon paj. Fast jag gillar inte paj så mycket, haha. Var klar vid 11 ungefär, Sedan åt jag frukost. Och innan spelade jag The Sims 2 - Djurliv en stund. Sedan kanske jag skulle åka longboard med Emma och senare idag ska jag kanske fiska. Får se =) 
Vad ska ni göra idag?
 
 

2 Augusti 2013

(bild från förra året tror jag)

Vid 8 ungefär så spelade jag, mamma, min bror, min moster och min mosters man minigolf. Jag kom näst sist. Är jättedålig på minigolf. Fick bara i 2 på direkten. Dom andra åt glass också, fast det ville inte jag ha. På vägen hem så handlade dom lite medans jag satt i bilen. Vi kom hem för en stund sedan. 
Jag ska svara på lite kommentarer och läsa bloggar snart. Vad har ni gjort idag?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej!

(bild från förra veckan)
 
Hej! Vid halv 10 (ungefär) idag så gick jag och min moster på promenad med deras hund Mischa. Vi gick i skogen. När vi gått i typ 20-30 minuter så träffade vi på någon som min moster pratade med. Medans dom pratade så såg jag 4 små grodor. Sedan fortsatte vi och gick. Vi gick ca 2 timmar, - 20 minuter som dom pratade. När vi kom hem så åt jag frukost för hade inte gjort det. Jag vill ut och åka longboard nu, men det är ingen som vill, hehe :/ Ritat en stund nu också, nu har jag inget att göra! :/ 
 

Goodbye July, Hello August

MEOW♥ | via Tumblr
 
Juli månad gick jättefort! Det känns jättekonstigt att det är augusti nu och att skolan börjar om bara 18 dagar. Sommaren och sommarlovet har gått jättefort! =( 

1 Augusti 2013

(bild tagen i fredags)

Jag följde inte med dom idag för jag vaknade ganska sent :/ Det har varit/och är dåligt väder där jag bor idag så det finns ingenting att göra här :( Bara suttit inne hela dagen, och det är jättetråkigt. För några timmar sedan åt vi middag, korv med mos. Och nu sitter jag framför datorn. Ska svara på kommentarer och läsa bloggar snart. Har över 200 olästa inlägg på bloglovin nu, på bara 1 dag typ, haha. Och så har jag några bloggar som jag inte följer på bloglovin. Ha det bra! 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus