Hemma =)

(mina 3 senaste instagram bilder)
 
Hejsan! Jag kom hem från Karlshamn strax efter 20:00 ikväll. Vi åt frukost på hotellet i morse och packade ihop det sista. Sedan gick jag, min moster och mamma på stan lite. Jag hittade dock ingenting. Vi åkte strax efter 12. Vid 14:00-tiden så stannade vi och kollade i någon affär, och sedan fikade vi. Sedan åkte vi vidare. Jag, min moster och hennes man åkte till Grand Samarkand (ett köpcentrum) i Växjö på väg hem, medans dom andra åkte direkt hem. Jag letade efter jeans där, men jag hittade INGA som jag gillade. Min moster köpte en sak till mig idag som man gör glass i. Kommer visa i ett inlägg sedan hur det blir, för det blir mycket coolare än vanlig glass, haha :) (jag tycker det i alla fall) Vi åkte hem strax efter 19:00 typ och var hemma strax efter 20:00. Jag ska äta lite nudlar snart för vi har inte hunnit äta någon middag idag på bilresan. Imorgon skulle min mosters man och min bror åka till där dom bor (min moster och hennes man) och det ligger några timmar bort från där jag bor, för att han hade en sak att göra. Så jag kanske ska följa med. Vet inte ännu ifall jag ska följa med eller inte. Dom åke tidigt imorgon bitti och kommer hem på fredag. Så vet inte ifall det kommer komma upp inlägg på bloggen eller inte. Men nu är jag i alla fall hemma och det är jätteskönt =) 
 
 
 
 
 
 
 

Följ mig på instagram @felicialol

 
Följ mig gärna på instagram. Klicka HÄR eller på bilden! =)
 
 
 
 

Mina favorit serier

Handling: Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt maktfulla Alison. Allting var 'bra', tills Ali mystiskt försvann. De fyra tjejerna tappade kontakten. Ett år senare hittas Alis kropp. Alis död för de fyra tjejerna samman igen. Vem är personen med signaturen '--A'? som verkar vara överallt och ingenstans och verkar veta de fyra tjejernas mörkaste hemligheter? I'M ALISON I KNOW EVERYTHING, BITCHES --A
 
 
Handling: På beteendeanalysenheten (BAU) i Quantico, Virginia, finns FBI:s tuffaste och smartaste profilerare. De skapar en gärningsmannaprofil utifrån hur brottet begåtts för att närma sig en lösning. Teamet skickas över hela USA till landets värsta brottslingar.
 
 Handling: Ryan ska på semester på en ö tillsammans med sin pappa. Men det blir allt annat än en lugn semester och ganska snart får han och hans kamrater problem med att ta sig ifrån ön. Serien handlar om sju barn som är på väg för att hitta sina försvunna föräldrar, och med det an massa kärlek, bråk och vänskap. Doktor Hamilton tar föräldrarna och tvingar dom att de måste hjälpa honom med ett stort projekt. Sen kommer det en del 2 av serien där de tar sig till en ö och hittar olika saker efter Hamilton som leder dem till Enterprise (som företaget heter). Gabes pappa jobbade för Hamilton men sedan slutade han och gjorde färdigt sitt projekt.
 
 

INSPIRATION

 

FILMTIPS: The Hunger Games

 
Handling: Filmen utspelar sig i en fiktiv dystopisk nation vid namn Panem, som bildats i ett post-apokalyptiskt Nordamerika och som består av ett förmögetCapitolium samt tolv fattiga distrikt som omger den. Varje år direktsänds Hungerspelen som en av nationens största mediala händelser. Från varje distrikt väljs två ungdomar mellan 12 och 18 ut för att delta i tävlingen. De lottas fram, och skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stajlas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer. De måste se till att vinna folkets gunst för att få sponsorer. Varje år konstrueras en ny spelplats där ungdomarna släpps ut, men bara den sista som överlever tävlingen får återvända hem.

Katniss Everdeen är sexton år och bor i distrikt 12. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt 12, men mot Hungerspelen har hon inget skydd. Det namn som dras i lottningen i distrikt 12 är Primrose Everdeen, och Katniss ser ingen annan utväg än att själv ta Prims plats. Då skickas Katniss till huvudstaden för att tränas, stylas och intervjuas inför hennes kommande död i Hungerspelen...


Jag tyckte första filmen var väldigt bra. Och jag längtar tills nästa del kommer ut. Mamma mådde nästan dåligt när hon kollade på The Hunger Games eftersom att den är ganska hemskt. Jag tyckte också den var hemskt, men jag gillade den också. Jag gillade inte det att dom väljer ut barn som ska slåss osv, men annars är filmen väldigt bra =)


Handlingen är tagen HÄRIFRÅN

 

Best Song Ever

 
 
Vad tycker ni om One Directions nya musikvideo? 

JustGirlyThings

 
 
 
 
 

Best Song Ever

Best Song Ever | via Tumblr
 
Senare idag kommer jag att lägga upp Best Song Ever videon =) 

29 Juli 2013

(instagram bild från 27 juli 2013, bröllopsdagen)
 
Hej! Vid 14.00-tiden idag så gick vi ner till en thai resturang som ligger presic vid hotellet och där åt vi. Det var ganska gott, till det drack jag vatten. Sedan sa vi hejdå till min mammas bror och hans fru. Sedan gick vi tillbaka till hotellet och sedan åkte jag, mamma och min bror till lite olika affärer. Köpte en "locktång" eller något. Det blir lite vågiga lockor nästan av den. Testade den och jag tycker den är bra. Kanske lägger upp någon bild här någon gång när jag har lockat med den?! =) Sedan åkte vi och åt glass. Tog vanilj och regnbåge, bägare. Sedan åkte vi till hotellet och nu ska jag kolla på Djurakuten och sedan Tog Model. 
Vad har ni gjort idag? 
 

Fråga mig något!

 
Ställ gärna en fråga till mig på ask HÄR

FILMTIPS: The Last Song

Handling: Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skiljde sig och hennes pappa flyttade från New York City till North Carolina, Georiga.Tre år senare är hon fortfarande arg på sina föräldrar, särskilt hennes far. En dag så beslutar hennes mamma sig för att det skulle ligga i allas intresse om hon skickade Ronnie tillsammans med hennes yngre bror Jonah till North Carolina under sommaren, så att Ronnie kan få chansen att få umgås med sin pappa. Ronnies far, som är en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv i North Carolina. Han är helt fördjupad i sitt arbete att skapa ett konstverk, som kommer att bli mittpunkten i en lokal kyrka. Ronnie lyckas senare hitta något som både hon och hennes pappa har gemensamt - musiken.
 
 

LookBook

Missguided Boo Floral Trapeze Dress, Vintage Leather Satchel, New Look Sandals, Daniel Wellington Classic York Lady Watch
 
Furla Bag
 
Redrock God Was A Raver, Edge Of Urge Sunnies, She Inside Yellow Elastic Waist Straight Short, Unif Spacer Pack, Ofwgkta Socks, Jeffrey Campbell Riot Boots
 
French Connection Uk Dress
 
Influence Dress
 
Vilken outfit gillade ni mest?

Hej!

(bild från bröllopet när dom öppnade presenter)
 
Hej! Jag skippade frukosten imorse för jag var så trött. Har inte gjort något speciellt idag. Vi ska ut och äta lunch snart så ska bara sminka mig först. Annars så vet jag inte vad vi ska göra dom sista dagarna. Vi åker ju hem på onsdag. Borta bra men hemma bäst! =)
Vad ska ni göra idag?

Wanties från H&M

 
Jag var inne på H&M´s hemsida nyss. Och då hittade jag en massa fint därifrån. Här ovanför är några av mina favoriter. Vill ha allihopa nu! =) Vilket gillar ni mest? 

MINIONS

Tumblr
 
 

Haul #4

Dom här sugrören köpte jag på Lagerhaus för 29 kr. Det är vanliga sugrör, fast dom är mycket tjockare. 
Jag har dock inte testat dom ännu. Men det gör jag nog snart =)
 
Detta skrivblocket köpte jag för 29 kr =)
 
Detta är en tandborstehållare som ser ut som en apa. Den är jättesöt ^^ Jag har med mig den nu när jag är i Kalrshamn. Den kostade bara 19 kr =)
 
Detta är egentligen kopieringspappet. Fast jag brukar använda det som ritpappet ibland. Och mitt ritpapper var slut nu så jag köpte detta pappret på bokia för 69 kr. =)
 
Detta blåa kollergieblocket köpte jag för 29 kr =)
 
Jag köpte också 2 blyerst pennor och 2 svarta pennor för 10 kr st. =)
 

Detta var sista delen av min haul. Hoppas ni gillade det =) 
 
 
 
 
 
 
 

DAGEN

(brudparet)
 
Hejsan! Jag var så trött imorse så jag orkade inte äta frukost. Sov en stund och sedan redigerade jag lite bilder på Simon och Jennah från igår. Strax innan 10 så åkte vi till S&J. Sen kom det lite fler personer. Dom skulle ha brunch hemma hos dom för personer som har åkt långt. Det var bara släkt från min sida där, haha. Dom gjorde i ordning pannkakor, bacon, äggröra med mera. Sedan bara pratade vi lite osv. Vi åkte vid halv 3-3 ungefär. Vi kom tillbaka till hotellet vid 3 ungefär. Jag kollar på Top Model Australien nu för det finns ingenting att göra. Dom andra dagarna har vi gjort saker hela dagarna med att hjälpta till inför bröllopet och igår var det bröllop. Så nu finns det knappt något att göra eftersom det är söndag. Så får se vad vi gör idag!
Vad har ni gjort idag? 
 

Haul #3

Dom här smyckerna köpte jag på Ur & Penn. Smyckerna kostade bara 20 kr st. 
 
Jag köpte också en mascara på H&M. Den kostade 169 kr. =)
 

Detta var tredje delen av min haul. Den sista delen kommer upp senare idag och då kommer det var lite saker från bokia och lagerhaus. Hoppas ni gillade det =) 

Vad vill ni se för inlägg i min blogg?

Vad vill ni att jag ska blogga om? Ska jag börja göra videos, dagens outfit, mera bilder, 
mera mode inlägg med mera. Ni får skriva vad ni vill som ni vill att jag ska blogga om
så kanske jag gör ett sånt inlägg sedan =) 
 
 

INSPIRATION

 

Bröllop idag! <3

Vid halv 12-tiden idag så åkte vi till lokalen där bröllopet skulle vara. Vi kom fram 20 i 12 ungefär och bröllopet började halv 1. Sedan kom dom andra gästerna också. Simon och Jennah var jättefina idag! Jennah hade en jättefin vit/rosa klänning och Simon hade en grå kostym med en väst som passade till Jennahs klänning. Vi fick 3 rätter. Förrätt, varmrätt och efterrätt. Och en stund senare var det tårta också dom brudparet hade bakat själv. Jag har fotat en massa idag så jag ska ladda över alla bilderna till datorn och sedan ska jag redigera lite =) 
Det ar lite lekar också, fast var inte med på dom. Sedan var det en tipspromenad också. Dom öppnade paket också. Dom fick 500 kr utav mig. Gästerna började gå hem när klockan närmade sig halv 8. Strax därpå så åkte Simon och Jennah hem (tror jag). Dom hade lånat/hyrt en jättefin bil med en chafför. Efteråt så hjälpte vi till att ta bort lite i lokalen. Sedan åkte vi tillbaka till hotellet. Vi kom tillbaka vid 9-tiden. 
 
 

Haul #2

Dom här bilderna på kläderna blev jättedåliga. Och spegeln är smutsig, men jaja =)
Det var rea på VILA när jag var där. Så alla priserna är rea priset. Vad kläderna kostade egentligen vet jag faktiskt inte. Hope you like it! =)
 
Denna tröjan kommer från VILA och den kostade 100 kr. Det är en massa hål i den som ni ser. 
Den är jättefin och jätteskön. Passar perfekt till ett par vanliga jeans. 
 
(förlåt att att bilden blev jättedålig och att spegeln är smutsig)
Detta är en svart tunn jacka som är jätteskön att ha på sig. Den kostade bara 150 kr! =)
 
Denna klänningen kostade 150 kr. Den är finare i verkligheten, och skön att ha på sig :) 
 
 
 
Denna klänningen kostade 149 kr och jag köpte den på H&M. Den är MYCKET finare i verkligheten än den är på bilden. Denna klänningen har jag på bröllopet som är idag! =) 
 
Denna hoodien kostade 199 kr. Det är en armlös hoodie och den är jätte bekväm! 
 

Detta var kläderna som jag köpte i måndags. Förlåt för att bilderna blev jättedåliga och att spegeln var smutsig. Nästa haul kommer jag visa smyckerna jag köpte och den haulen kommer komma upp imorgon. Jag kommer äen lägga upp sista delen av haulen imorgon. Mer om det då! =) 
 
 
 
 

Haul #1

Dom här sneakersen är från märket Adidas och dom kostade 699 kr. 
Dom är mina första sneakers, men inte mina sista. Dom är såå snygga och jätte bekväma. 
 
 
Dom här platå skorna kostade 199 kr och dom betalade jag själv (mamma betalade allt utom dom här skorna och mina smycken (visar dom i ett annat inlägg) för det betalade jag). Jag blev jätteglad när jag hittade dom här platå skorna. Och dom var jättebilliga så jag köpte dom. Dom är såå snygga och jättebekväma. Kommer absolut att köpa fler platå skor senare!! 
 
Detta är vanliga "tygskor" och dom kostade bara 129 kr. Det är inget speciellt med dom. Men dom är
bekväma och passar till det mesta så det är jättebra! =) 
 

Detta var första delen ur min haul från sakerna jag köpte i Jönköping den 22 Juli. I detta inlägget var det skor som jag visade. I nästa haul (som kommer upp senare idag) så kommer jag att visa kläderna jag köpte. Kommentera gärna vad ni tyckte om skorna som jag köpte! =) 
 
 
 
 

INSPIRATION

 

Godmorgon

 
Godmorgon! Jag vaknade strax innan halv 8 idag. Jag var jättetrött, men gick upp i alla fall för annars skulle jag bara somna om. Vi ska ner och äta frukost om en stund, och efter det ska vi göra oss klara för vi ska åka till bröllopslokalen vid halv 12 eller något idag tror jag. Min bror gifter sig ju idag!! =)
 
Gå gärna in på min brors och Jennahs blogg! Klicka HÄR
 

25 och 26 Juli 2013

(en bild jag tog igår på hotellet. Dålig bild och ljus så över redigerade den istället, haha)
 
Hej! Tänkte skriva ett inlägg om igår och idag nu! =)
 
Igår så mådde jag väldigt dåligt på morgonen, det gjorde jag imore också. Vi åkte vid 12-tiden. På vägen stannade vi på en caming där vi åt lite. Sedan åkte vi vidare till Karlshamn. Först checkade vi in på hotellet, sedan hämtade vi nycklarna till våra rum och sedan gick vi upp. Fast strax efter skulle vi ner igen för då hade Simon och Jennah kommit. Det är Simon som är min bror och Jennah är hans flickvän, och dom gifter sig imorgon! Jag, mamma, Joel (min bror), Simon och Jennah gick ner till torget. Där gick vi in på Willys och sedan gick vi till en "resturang" där vi åt. Det var några fåglar där också som det kommer bilder på sedan. Jag beställde en kebabrulle, men brödet var pitabröd (eller något) och det gillar inte jag. Jag vill helst inte äta på det stället någon mer gång för det var INTE bra! Sedan gick S&J så då gick vi in på Willys igen för att vi skulle köpa en sak, haha. Sedan gick vi tillbaka till hotellet. Och då gjorde jag inte så mycket. 
 
Idag på morgonen så mådde jag inte så bra. Vid halv 10 ungefär så gick jag och mamma ner och åt frukost på hotellet. Dom andra (min moster, min bror osv) var redan där. Åt en halv fralla. Kunde knappt äta imorse för jag mådde så dåligt. Sedan gick vi upp på rummet och gjorde oss i ordning för vid 12 tiden så skulle vi åka till lokalen där bröllopet kommer att vara. Det var lite svårt att hitta dit så vi åkte runt i typ 40-50 minuter, haha xD Men till slut hittade vi dit. Då var Jennah, Simon, Jennahs pappa och bror där. Då skulle vi hjäpa till att förbereda. Men strax därpå så åkte vi och åt lunch på en fisk resturang. Bestälde ceacarsallad. Det är sallad, brödbitar och små laxbitar. Gillar inte brödbitarna så mycket men det andra var okej. Sedan åkte vi tillbaka till lokalen. Strax därpå åkte S&J&JP (Jennahs pappa) &JB (Jennahs bror) därifrån. Då började vi vika servetter så dom såg ut som hjärtan. Gick ut en stund också och lyssnade på musik. Det är jättefint runt lokalen. En stund senare så kom JP&JB tillbaka. Då dukade vi fram bestick, glas med mera. Och jag,min bror och Jennahs bror bärde stolar genom lokalen och sedan uppför en trappa. Vi var klara efter 7 någon gång tror jag. Sedan åkte vi tillbaka till hotellet och jag och mamma gick ut. Vi köpte godis och glass. Och sedan köpte vi en baguette och delade på för vi hade inte ätit något på 6-7 timmar. 
 
Jag håller på och redigerar bilder nu. Men ska sova strax för imorgon gifter sig min bror!! =) Jag kommer att ha en svart klänning på mig (var den ända jag hittade som jag gillade)! =)
 
 
 

Min outfit igår

 
Detta hade jag på mig igår! En vit/blå randig klänning, svart kofta och svart hatt (är inte med på bilden)
Förlåt för dålig bild och dåligt ljus! 
 
 
 

Hej bloggen! =)

 
Hejsan! Jag är på hotellet just nu. Jag lånade morfars dator nu så jag håller på och redigerar några bilder som jag har tagit sen igår när vi kom hit. Tänkte skriva lite om vad vi har gjort lite senare! =) 

Äger människorna mobilerna eller är det tvärtom?

 
(Bilden kommer HÄRIFRÅN)

Weheartit @felicialol

Ni får jättegärna börja följa mig på weheartit. Jag heter @felicialol där. 
Här ovanför är några utan mina bilder på min weheartit. Jag kommer nog uppdatera där ganska mycket 
under tiden jag är borta. Så ni får jättegärna börja följa mig =)
 
Klicka HÄR eller på bilden för att komma till min weheartit sida! =)

Inspiration: Ice Cream

Heart Me
 
Bildkälla

Följ mig gärna

Här är 3 olika sidor som ni gärna få följa mig på. Det första är en inspirationsblogg där jag lägger upp bilder från weheartit, tumblr osv och brukar skriva en text under bilderna. Det andra är min instagram och det tredje är min twitter. Ni klickar bara på bilderna för att komma till dom olika sidorna =) 
Weinspirationsit är en inspiration blogg som jag har. Där lägger jag upp bilder från weheartit, tumblr osv. 
Jag har inte uppdaterat på ett tag. Men nu har jag gjort jättemånga tidinställda under nästa vecka 
så jag inte är hemma. Så ni får jättegärna kolla in bloggen =) 
 
Under tiden som jag är i Karlshamn så kommer jag inte ha någon dator :/ men ni får 
jättegärna följa mig på instagram. Tror jag kommer uppdatera där ganska mycket, hoppas 
jag i alla fall! Följ mig där, heter @felicialol
 
Det mesta jag uppdaterar på twitter är retweet från The Fooo, haha xD Men ibland kommer 
det upp lite tweet från mig också =)
Heter @Feffe_00 där så följ mig gärna =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sneak Peak

 
Här är en sneak peak på 2 utav mina nya kläder. Inlägget med kläderna 
kommer upp på lördag =) 
 

INSPIRATION

 

Godmorgon

Bild från igår =)
 
Godmorgon! Jag gick upp för en stund sedan. Vi åker ju till Karlshamn idag så jag ska duscha och sånt snart. Men tänkte göra ett blogginlägg först! Igår så hållde jag på med bloggen i flera timmar. Jag fotade en massa till haulen, redierade bilderna och sedan skrev jag lite inlägg med dom. Jag började på dagen och var inte klar med alla inläggen jag tänkte göra förrens på kvällen. Och så skulle jag packa. Jag har med mig en resväska där mina kläder är, tandborste, Flux (tandsköjning eller något) och några andra saker. Sedan har jag en väska med skor i och sist har jag min handväska. Jag har förberet så att det kommer komma upp 3-4 tidinställda inlägg på bloggen varje dag tills nästa onsdag (kommer hem nästa onsdag tror jag) och så kommer jag att mobilblogga inbland (om blogg.se appen funkar) så min blogg kommer uppdateras mycket när jag är borta! =)
Första och andra delen av haulen kommer upp på bloggen imorgon, och på lördag kommer tredje och fjärde delen upp. =) Vad ska ni göra idag? 

Hey!

 
Hey! Jag vaknade jättesent idag, ungefär vid 11. Och precis efter att jag vaknat så kom min brorsa och hälsade på. Så jag fixade mig snabbt och sedan var vi ute och åkte longboard en stund tills hans kompis kom. Efter det så var jag inne hos min moster en stund. Jag loggade in på datorn först nu. Jag har hållit på och kollat vad jag ska ha med mig när vi åker imorgon, och senare idag ska jag packa ner sakerna. Jag har fotat lite av sakera jag köpte i måndags också. Alla kläderna och skorna har jag fotat. Men jag måste ladda min kamera nu så jag ska fortsätta att fota sakerna sedan. Det kommer nog komma upp ungefär 4 haul inlägg medans jag är borta =)
Ha det bra! =)
 
 
 

23 Juli 2013

(webcambild)
 
Hej! Idag har det varit soligt och varmt =) Strax innan 4 tog jag longboarden och åkte hem till pappa och hälsade på en stund. Var hemma en stund innan 5 igen. Sen följde jag med på en liten promenad med Mischa (en hund) och sedan åt vi. Jag har haft 3 olika outfits idag, haha. Först hade jag svarta jeans, lila linne, svart kofta, sneakers och hatt. Och det hade jag när jag åkte longboard till pappa. Sedan när jag kom hem bytte jag om till kjol och långarmad tröja. Och nu ikväll har jag på mig en klänning. Jag håller på och kollar vad jag ska packa, för vi åker om 2 dagar. Och så viker jag in kläder i garderoben för halva min garderob är på olika ställen nu, haha. Imorgon ska jag packa ner sakerna i resväskan och fota sakerna jag köpte i måndags. Så det kommer komma upp en haul på sakerna medans jag är borta =) Nu ska jag fortsätta med kläderna! 
Vad har ni gjort idag?

Sneak peak på 2 av mina nya skor

 
Här är en sneak peak på 2 av mina nya skor jag köpte igår. Jag köpte även ett par "tygskor" (eller nått liknande). Jag har på mig mina nya sneakers idag och dom är jättesköna. Fast dom är liite för stora, men det gör ingenting. 
Det kommer komma bättre bilder på mina nya skor och på dom andra sakerna jag köpte igår. Tror jag kommer göra flera delar med mina nya kläder, skor osv som kommer komma upp medans jag är borta i en vecka. =)
 
 

Musiktips?

På torsdag så ska jag sitta i en bil i några timmar. Och jag behöver en MASSA musiktips för jag kommer lyssna på musik i bilen. Så kommentera en massa bra låtar eller band som jag kan sitta och lyssna på! 
 

Godmorgon

 
(arkivbild) 
 
Godmorgon! Jag gick upp nyss. Har vaknat flera gånger i natt och på morgonen så jag trodde nästan att det var eftermiddag nu, haha. Men det var det inte :) Idag ska jag nog göra haulen med sakerna jag köpte igår. Men det blir nog ingen video, utan bara bilder. Nu så ska jag fixa frukost och göra i ordning mig. 
Vad ska ni göra idag?

22 Juli 2013

 
Hejsan! Idag har jag varit i Jönköping hela dagen. Jag skulle egentligen inte åka med idag. Men ändrade mig och följde med. Fick göra mig i ordning på bara 15 minuter imorse. Vi kollade först i lite affärer, sedan åt vi på Mc Donalds. Jag ville egentligen bara ha nån glass eller något. Men jag åt igen frukost idag så jag åt en happy meal. Sedan fortsatte vi att kolla i affärer. Jag köpte väldigt mycket svarta saker idag. Jag är nöjd med min shopping, för jag hittade några jättefina saker jag velat ha länge. Jag kommer nog att göra en video sedan med sakerna jag köpte. Tror jag ska börja med youtube videos. :)
Vad har ni gjort idag?
 
 
 

21 Juli 2013

 
(arkivbild)
 
Idag har jag kollat på youtube videos, varit ute med mera. Målade mina naglar för någon timme sedan. Jag brukar oftast inte måla mina naglar, men testade idag. Det blev okej. Men det är så svårt att måla med vänster hand. 
Nu tittar jag på America´s funniest home videos på TV. Och vid 21:00 ska jag kolla på The Last Song på TV: Jag har sett den filmen innan, men den är bra så det gör inget! :) 
Vad har ni gjort idag?

20 Juli 2013

(webcambild)
 
Jag vaknade jättesent idag, 20 i 12 ungefär. Så gick jag upp och gjorde i ordning mig. Hade på mig en blommig klänning som jag köpte förra året (tror jag), men aldrig använt. Hade också en svart kofta. Tog dock inga bilder på min outfit idag. :/ Annars så har jag mest varit ute idag, lyssnat på musik med mera. Åkt lite longboard också och gick på promenad med Mischa (min mosters hund). Strax innan 8 så åkte vi ner till Q8 och jag köpte lite godis. Fast ska ha det på bilresan på torsdag. Sedan åkte vi och handlade lite (jag väntade i bilen som vanligt, haha). Jag ska kolla på TV strax och äta pringles, gott! 
Vad har ni gjort idag? 

19 Juli 2013

(webcambild)
 
Strax innan 5 så skulle vi åka ut och äta. Först hämtade vi upp min brorsa och sedan åkte vi till Sandsjöbaden. Där åt vi planka. Jag och mamma delade på en "fläskfiléplanka". Det var gott, men jag blev jättemätt efteråt och är det fortfarande. Vi åkte hem vid 7 ungefär och sedan dess har jag svarat på kommentarer, lyssnat på musik, läst lite bloggar med mera. Jag har hållit på med lite blogginlägg idag. Jag åker ju iväg nästa vecka och ska vara borta ungefär en vecka så har fixat lite inlägg tills dess. Fick hem ett paket på posten idag också. Det var en plånbok, har ingen just nu och behöver en. Ska försöka få några bra bilder på den som jag kan visa. 
 
Vad har ni gjort idag?
 
(2 bilder från min instagram idag. Följ mig HÄR)
 
 
 
 
 
 

LookBook

Zara Shirt
 
Chicnova Dress, Chicwish Creepers
 
Mohito Mint Bag
 
Hallelu Boutique Kimono, Hallelu Boutique Hat, Messeca Gavin Platforms, Katie Dean Jewelry  Raven Goddess Hand Chain, Levi's Cutoffs
 
Vilken outfit gillar ni mest?
 
 

Svart sminkning

 
 
 
 
 
 
Innan så sminkade jag mig och då sminkade jag mig svart som på bilderna. Jag sminkade mig så för 1 år sedan. Dock inte till skolan, men gick alltid runt med svart runt ögonen hemma. Trivdes i det då. Nu trivs jag bäst i bara mascara och läppglans. Efter jag hade sminkat mig tog en del random bilder som ni ser, haha. 
 
Hur brukar ni sminka er? 
 
 
 
 

FREDAG

(bild från min instagram från igår. Följ mig HÄR)
 
Idag har jag bara hunnit duscha och lite annat. Igår så kom min moster, hennes man och deras hund hit. Dom ska vara här denna veckan, och nästa torsdag åker vi tillsammans upp till Karlshamn (min bror ska gifta sig nästa vecka) och sedan ska vi vara där i en vecka ungefär. Idag vet jag inte vad jag ska göra. 
Vad ska ni göra idag?
 
 

LookBook

Zerouv Oversize Baroque Swirl Arm Floral Sunglasses, Koogal  Daisy Dress, Unif Vapors, Poppy Lovers Sweet Dot Clear Satchel
 
Imomoi Pinafore Dress, Mulberry Bag
 
Matalan Crochet Tie Dress, Matalan Utlity Dyed Parka
 
Lulu's Sunnies, Le Bunny Bleu Mint Shoes, Tea And Tulips Vintage Coach Bag
 
Romwe Shirt
 
Vilken outfit gillade ni mest?

R.I.P. Talia Castellano

RIP Talia Castellano | via Facebook

Allsång på skansen!

 
Just nu så sitter jag och kollar på Allsång på skansen. Förra året var jag jättedålig på att kolla på det och såg typ bara ett avsnitt. men detta året har jag kollat varje vecka! 
Kollar ni på Allsång På Skansen?

16 Juli 2013

(bild på min nya longboard) '
 
Vid halv 5 ungefär så åkte jag och mamma till Vetlanda. När vi kom dit så kollade vi i lite affärer. Jag hittade bara en tröja. Den var på rea så den kostade bara 100 kr (egentligen kostade den 199 kr) När vi skulle hem så stannade vi på Mc Donalds och köpte en liten glass. Det var någon liten mjukglass. Jag gillar egentligen inte mjukglass, men dom på Mc Donalds är ganska okej. Vid 20:00 så ska jag kolla på Allsång På Skansen. 
Vad har ni gjort idag? 
 

INSPIRATION

 

Ny header

 
Nu har jag fixat en ny header på bloggen. Jag tycker att den blev sådär. Men jag ville inte ha weheartit bilder som jag hade på den gama header. Jag försökte också byta till en annan mall på bloggen, så att det blir bredare när jag skriver inlägg för den mallen jag har nu är så liten. Men det blev helt konstigt så jag bytte tillbaka till den jag har nu. Om någon vet hur man gör för att få en bredare mall (om ni nu fattade vad jag menade med min konstiga beskrivning) så får ni jättegärna hjälpa mig! . 
Vad tycker ni om min nya header? 
 
 
 
 
 

Min nya longboard

Longboard "38 - Multi" - Multi
(Bild från junkyard)
 

Igår så fick jag hem min longboard som jag beställde från junkyard. Den kostade 999 kr och ni kan hitta den HÄR. Jag har velat ha en longboard JÄTTELÄNGE så förra veckan klickade jag hem en. Jag har inte testat att åka ännu, ska göra det idag tror jag. Innan har jag bara åkt på min brorsas longboard, så det är jätteroligt att äntligen ha en egen. Gillar dock inte baksidan, men det fanns ingen finare. 
Har ni en longboard? Eller skateboard? Hur ser den ut? 

Dagens Inspirationsbild

 

15 Juli 2013

(webcambild) 
 

Idag har jag lyssnat på musik med mera. Strax innan 7 så åkte vi ner till ICA eftersom att jag hade ett paket från junkyard att hämta ut. Har köpt en longboard. Jag har inte åkt något ännu, utan ska test åka imorgon. Jag har också ätit jordgubbar för mamma köpte det nere på ICA. Nu så ska jag kolla på Criminal Minds. Det var längesedan jag kollade på det! Sen ska jag antagligen sova. Vad har ni gjort idag? 
 
 

Dagens Inspirationsbild

 
 

14 Juli 2013 + The Fooo

(webcambild)
 
Idag har jag lyssnat på musik med mera. Lyssnar på The Fooos låtar 24/7 typ. Dom är såå himla bra!! Min favoritlåt är deras senaste låt "Build A Girl". Vad tycker ni om The Fooo och deras låtar? 
 
 

Senaste dagarna

Jag har varit jättedålig på att blogga dom senaste dagarna. Fick tillbaka blogglusten för några dagar sedan, men sedan försvann den lika snabbt igen. Så jag gjorde ett litet inlägg nu med några bilder, och efter varje bild så står det en liten text om vad jag gjort. Vad har ni gjort dom senaste dagarna?
 
 
En bild på våran katt som fyllde 8 år för några dagar sedan ^^
 
Jordgubbar är jättegott på sommaren. Om man hittat dom perfekta jordgubbarna såklart! 
 
Igår så bakade jag kärleksmums. Men dom smakade jättemycket kaffe. Blää!! 
 
Jag tog kort på mina skor också. Haha, det är typiskt mig xD
 
När jag var med Emma för några dagar sedan så tog jag lite random kort. 
 
Och så tog jag ett till random kort på ett badmintonrack. 

Just Girly Things

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wanties från Gina Tricot och Bikbok

 
Här är 2 saker jag vill ha från Gina Tricot och 2 saker som jag vill ha från Bikbok. Klänningen var ju jättecool och allt annat var jättefin. Finns såklart en massa mer saker jag vill ha, men kunde ju inte ta med allt. 
 
Vad tycker ni om kläderna?
 

Owl City & Carly Rae Jepsen - Good Time

 

Dagens Inspirationsbild

 

Haha

 
Detta stämmer, haha xD 

12:01

(webcambild. Ful men jaja)
 

Det känns som att jag äntligen har fått tillbaka blogglusten nu! Hoppas den stannar kvar :)
Vid 09:00 idag så kollade jag på SOMMARLOV eftersom att The Fooo var med där idag. Efteråt lyssnade jag på radion som dom var med i. Och strax efter det så la dom ut sin nya låt "Buide A Girl" på youtube. Jag har lyssnat på låten ända sedan dom la ut dom och jag tröttnar aldrig, haha. 
Jag ska nog äta frukost strax. Har inte gjort det ännu för jag har bara lyssnat på The Fooo hela morgonen. 
Jag tror att min longboard kommer idag. Jag hoppas det i alla fall. 
Vad ska ni göra idag?

Work hard now / It'll pay off later

s-implyhealth | via Tumblr

The Fooo - Buide A Girl @Skrappan

 
 
Idag vid 09:00 så kollade jag på SOMMARLOV eftersom att The Fooo skulle vara med. Och efter det så lyssnade jag på radion som dom var med i. Och nyss så la The Fooo upp deras nya låt "Buide A Girl" på youtube.
 
Vad tycker ni om låten? Jag tycker den är såååå bra, som alla deras låtar!!!!!

GODNATT

(webcambild, blev ful men jaja)
 
Vid 15:50 så kollade jag på Castaway. Vid ca halv 7 så gick jag till Emma. Vi spelade badminton, sedan gick vi och köpte slush och sedan gick jag hem. Vi åt lite och min brorsa var här också. Jag beställde en longboard igår (dålig jag är som inte nämnt det, haha) så min brorsa visade lite hur man ska ta fart, bromsa och så. 
Jag ska sova strax. Imorgon vid 09:00 så ska jag kolla på SOMMARLOV. Eftersom att THE FOOO ska vara med där imorgon så måste jag se det! THE FOOO är världens bästa. Dom är sååå bra! 
 

Gillar ni THE FOOO? 

Selena Gomez & The Scene - Who Says

 

Dagens Inspirationsbild

 

10 juli 2013

(arkivbild)
 

Hej! Förlåt för att min bloggning är så dålig just nu. Ska försöka blogga mera :) 
Jag stekte pannkakor innan. Jag var mätt innan jag ens ätit halva, så jag fick slänga ganska mycket. 
Annars så har jag mest kollat på gamla Wild Kids avsnitt idag från 2007. 
Vad har ni gjort idag? 
 

INSPIRATION

 
 
 

Fråga mig något!

 
Ställ gärna en fråga till mig på ask. Du får fråga vad du vill. :) 
Tryck HÄR eller på bilden för att komma till min ask. 

Polyvore // Black

Black

8 Juli 2013

(webcambild)
 
Hejsan! Idag så har jag lyssnat på musik, kollat serier, bakat med mera. Jag bakade Kärleksmums. Det var första gången jag bakade såna. Dom blev goda, men mjuka. Men jag får dricka mjökt till när jag sa äta såna för jag mår illa av choklad annars. Fast jag gillar inte mjölk heller, haha. Klicka HÄR för att komma till receptet.  Vad har ni gjort idag?
 
Ps: Idag fyller mina katter 8 år!!! <3
 
 
 
 

Just Girly Things

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7 Juli 2013

Hejsan! Förlåt för jättedålig bloggning idag. Men det har varit soligt och varmt och jag har inte vetat vad jag skulle blogga om. Idag har jag varit ute, ritat med mera. Jag bakade också muffins för några timmar sedan. Jag har gått runt med kameran idag och fotograferat. Det blev bara några kort idag då dom flesta blev dåliga, haha. 
 
(Igår när mamma var i affären hittade hon en cola med mitt namn på så hon köpte den. Jag smakade den idag. Den smakade okej, men det finns godare drickor. Jag trodde faktiskt inte att mitt namn skulle finnas)
 
(Här är en utav bilderna jag ritade idag)
 
 
 
(Och där var 2 bilder på muffinsarna som jag bakade idag)
 
Vad har ni gjort idag? 
 
 

Bron till Terabitia

 
 
Handling: Jess är utanför i skolan, men när han träffar den nya annorlunda tjejen Leslie som springer snabbare än alla killar i klassen finner han en vän. De skapar tillsammans den magiska världen Terabithia där de kan fly undan den tråkiga vardagen och kämpa mot troll, jättar och andra mytiska väsen. 
 
Jag har sett filmen flera gånger och jag tröttnar aldrig. Den är så bra och jag gillar handlingen. Filmen spelades in för ganska många år sedan (2007 tror jag) och är basserad på en bok med samma namn. 
 
Handlingen kommer HÄRIFRÅN 
 
Har ni sett filmen? Vad tycker ni om filmen?

6 juli 2013

(arkivbild)
 
Förlåt för jättedålig bloggning idag. Har glömt att göra inlägg, haha. Men det kommer i alla fall komma upp ett till inlägg nu senare ikväll. Idag så har jag mest lyssnar på musik och läst bloggar med mera. För några timmar sedan åt vi tårta. KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA PÅ THE FOOOS SENASTE LÅT! 

The Fooo: The Link Up

 
 
Igår så la The Fooo upp en ny låt på youtube. Låten heter "The Link Up" och är jättebra. 
Videon är också jättebra. Dom är så bra på att sjunga och dansa!! 
 
Vad tycker ni om The Fooo? Och deras låtar? 

Covers av Megan Nicole

 
 
 
 
Megan Nicole gör covers på kända låtar som We Are Never Ever Getting Back Togheter av Taylor Swift, Payphone av Maroon 5 med mera. Hennes covers är jättebra och ni borde kolla in hennes youtube kanal. 
 
Ni kan hitta hennes youtube kanal HÄR

Polyvore // Outfit

Outfit

Bilder från den 2 juli 2013

 
 
 
 

Dagens Inspirationsbild

 

Soul Surfer

 
 
Handling: Filmen är basserad på en sann historia om tonårssurfaren Bethany Hamilton, vars högsta dröm är att bli professionell surfare. I en hajattack blir Bethany av med en arm. men fortsätter ändå att surfa. 
Jag har sett filmen flera gånger och den är alltid lika bra. 
 
Har ni sett filmen? Vad tycker ni om Soul Surfer? 

4 Juli 2013

 
Idag har jag mest kollat serier och så. Ikväll ska jag nog se någon film eller nått :) 
Vad har ni gjort idag?

Polyvore // 2 Summer Outfits

2 Summer Outfits

Film och spelblogg

Jag tänkte tips om en jättebra spel och filmblogg som drivs av min storebror och hans flickvän. 
På deras blogg skriver dom om filmer och spel. Och dom har även ritat deras header själva. 
 
Klicka HÄR eller på bilden för att komma till deras blogg! 

Polyvore // White & Flower

Flower

Bilder från igår

Igår så var jag ju ute och fotograferade en stund. Här är några utav bilderna. Denna gången har jag även redigerat bilderna, det brukar jag oftast inte göra. Vad tyckte ni om bilderna?
 
 
 
Bilderna blev mycket mörkare när jag redigerade dom. Här under är originalen! 

     
 
 
  
 
 

2 Juli 2013

(bild från igår)
 
Idag har jag mått sådär. Jag fick huvudvärk på förmiddag. När huvudvärken äntligen försvann så började jag må illa igen. Jag har mest kollat på serier och så idag. Och ska snart ut och fotografera lite för att få lite luft. 
 
 Vad har ni gjort idag?
 
 

INSPIRATION

 

ROOM INSPO

 

Dagens inspirationsbild

 

HELLO JULY!

hello july | Tumblr | via Tumblr
 
 

1 juli 2013

(2 instagram bilder från idag. På andra bilden ser ni min outfit idag. Hade på mig klänning och 2 tjocka koftor (mammas) eftersom jag frös så mycket. Nu har jag bara 1 kofta och fryser inte nått)
 
Idag vaknade jag 10 i 12. Jag brukar aldrig vakna så sent! 
Annars så har jag kollat serier och så idag. Har frysit och varit jättetrött idag. Därför har bloggningen varit väldigt dålig idag. Bara 1 inlägg har kommit upp (och det var tidinställt). Ska försöka göra något inlägg till ikväll också. 
 
Vad har ni gjort idag?
 
 
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens inspirationsbild

 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus