Monday

 
Hejsan! Skolan idag var ganska okej. Hade sovmorgon idag så började vid 08:40 med matte. Efter det hade vi idrott, engelska, lunch, spanska och sist bild. Annars så har jag inte gjort något speciellt idag. Just nu så kollar jag på Tonårsbossen på TV3 och efter det ska jag sova. 
Vad har ni gjort idag? Kollar ni ockås på tonårsbossen? 
 

Vinnaren av veckans blogg + ny omgång

Vinnaren av veckans blogg denna veckan var Evelina. Klicka HÄR eller på bilden för att komma till hennes blogg. 
 
Drar igång en ny omgång av veckans blogg nu. Skriv bara "jag är med" i en kommentar. :) 
 

Lookbook

White Crow Denim Jacket, Oasap Plaid Skirt, Wolverine Boots, Blouse
 
Love Alphabet Sweater, Fall Zip Up Ankle Boots, Black Tote/Sling Bag, Black & White Striped Jumpsuit Shorts, Hot The Road Detachable Hoodie, Black And Gold Vintage Inspired Shades, Usa Snap Back
 
Zero Uv Chunky Wayfarer Sunglasses, Missguided Strappy Cami Top, Motel Rocks Symbolic Bomber Jacket, She Inside White Denim Shorts, Dr Marten Patent Boots
 
Punk Queen Top / Dress
 
Jag älskar verkligen att kolla runt på alla outfits som folk lägger upp på lookbook.nu. Här ovanför har jag valt ut 4 outfits som jag tyckte var fina. Skulle absolut inte säga nej till att själv äga alla plaggen.  Vad tycker ni om outfitsen? Vilken är eran favorit? 

Är med och tävlar!

Jag är med och tävlar på Moas (epicfaiil) blogg om att vinna 3 eller 4 av dom här leggingsen på bilden. 
Skulle vara roligt att vinna för leggingsen var ju jättefina, eller hur?! :) 
 
 

Wanties från Bikbok

Här är 3 favoriter från bikbok som jag skulle vilja ha. Skorna är ju så snygga och passar till allt. Skinnbyxorna passar ju också till allt och skinnvästen är ju bara så snygg. Skulle absolut inte tacka nej till sakerna här ovanför. Vad tycker ni? Hiss/Diss? 
 

RANDOM

 
Hejsan! Jag har blivit sjukt dålig på att uppdatera bloggen nu, sorry! Men jag har typ ingen aning om vad jag ska blogga om, så är det något ni vill att jag ska blogga om så får ni jättegärna kommentera det så ska jag försöka fixa lite inlägg! Idag har jag varit i skolan. Första lektionen vi hade var geografi och då gjorde jag ett prov jag missade när jag var sjuk, det gick sådär. Sedan hade vi svenska, lunch (det var bacon idag, hehe), hemkunskap (vi gjorde pannkakor) och sist hade vi engelska och då gjorde vi ett test. Vi fick sluta lite tidigare idag (10 minuter, men ändå liksom) och jag har inte gjort något speciellt sedan jag kom hem. Vad har ni gjort idag? :) 
 

VOGUE

 
Skinnbyxor   Tröja   Skinnjacka   Skor   Mössa

19 September 2013

 
Hejsan! Skolan idag var ganska okej. Först hade vi kemi, sedan svenska och lunch. Sedan hade vi engelska och då skulle vi ha ett test, så man fick gå när man var klar. Blev klar typ 20 minuter innan lektionen slutade. Sedan hade vi biologi och teknik. Jag gillar egentligen inte teknik, men vi har en jättebra och rolig lärare så tekniken blir jätterolig, haha. Vi bygger i alla fall olika broar på tekniken. Vi slutade vid 3 idag. 
 
Snart ska jag duscha och sedan plugga. Vi har ju ett geografi prov imorgon och spanska glosor. Jag kan knappt några av spanska glosorna även fast jag övat, inte heller på geografin. Så jag får plugga mycket. Vid 20:00 ikväll är det Idol. Vad har ni gjort idag? 
 
 
 

Studiedag

(webcambilder)

Hejsan! Idag hade vi studiedag, det är så skönt med studiedagar mitt i veckan. Jag har inte gjort så mycket idag. Sedan ska jag träna lite och plugga. Vi har biologiläxa och engelskaläxa tills imorgon. Och så har vi spanska glosor och geografi prov på fredag. Det har blivit väldigt mycket läxor och plugg nu i 7:an. Men det är bara några veckor kvar nu innan höstlovet. Vilken klass går ni i, och har ni mycket läxor nu? 
 
 
 
 

Vinnaren av veckans blogg + ny omgång

Vinnaren av veckans blogg blev Hanna. Klicka HÄR eller på bilden för att komma till hennes blogg. 
 
Nu drar jag igång en ny omgång av veckans blogg. Kommentera bara "jag är med". 
 
 
 

SÖNDAG

 
Hejsan! Förlåt för att jag inte bloggat på några dagar. Men tänkte berätta lite vad jag gjort. :) 
I fredags så gick jag till skolan fastän att jag fortfarande var lite sjuk. Men jag ville inte missa mer för jag hade varit hemma i 3 dagar. Första lektionen var jättejobbig. Vi hade geografi i 1,5 timme och jag hade en jättejobbig hosta hela den lektionen. Har haft kvar hostan hela helgen. Efter skolan i fredags så kom min bror och hans fru (dom gifte sig i somras) hit. Dom åker hem imorgon. I fredags så kollade jag på en ny film som gick på Disney Channel. Annars så har jag inte gjort så mycket mer i helgen. 
 
Jag ska svara på lite kommentarer nu och städa i min garderob och sedan ska jag sova eftersom det är skola imorgon igen. Har ni haft en bra helg? Har även ändrat bakrund och header på bloggen. 
 

Ljusa bilder

 
 
Här är några bilder som jag fotograferade förra helgen. Vad tycker ni om bilderna? 
 
 
 
 

INSPIRATION

 

Sjuk

(bild från i helgen) 

Hejsan! Förlåt för att jag inte bloggat på några dagar. Men jag har varit sjuk så jag har inte orkat göra några inlägg. Jag har haft ont i halsen i ungefär 1-2 veckor nu och i måndags så började jag må sämre och blev förkyld. Så jag stannade hemma från skolan i tisdags, onsdags och idag. Jag mår fortfarande inte bättre, men jag kommer antagligen att gå till skolan imorgon ändå. Det är så jobbigt att missa en massa. 
 

Höst Inspiration

Några saker jag gillar med hösten:
 
♦ Löven ändrar färg och det är så fint! 
 
♦ Man kan sitta inne och kolla på en massa bra filmer och serier! 
 
♦ Höstkläderna! Det är nog det bästa med hösten. Att man kan ta på sig leggings, en stor tröja, en mysig halsduk och en mössa utan att svettas ihjäl. Vill ha alla kläderna på bilden ovanför! 

 
 

9 september 2013

(ful spegelbild och stökigt, haha) 

Hejsan! Skolan idag var ganska okej och vi slutade vid 5 över 3. Jag hade tänkt gå ut och springa en stund efter skolan idag. Men eftersom att jag har väldigt ont i halsen just nu så skippade jag det. Det är många som är sjuka just nu eller håller på att bli sjuka. Just nu så kollar jag på Idol 2013. Efter det ska jag nog sova för jag är väldigt trött just nu. Vad har ni gjort idag? 
 

Anmäl dig till veckans blogg!

 
Ifall du vill bli veckans blogg på min blogg så behöver du bara skriva "jag är med" i en kommentar! :)
Jag drar en vinnare på söndag! 

Dagens Inspiration

 

Dagens Outfit

 
 
Imorse när jag skulle välja outfit så tog jag på mig detta. Allting kommer ifrån H&M. Vad tycker ni om min outfit idag? 
 
 
 
 
 
 

LookBook

Miamasvin Hat, Beara Beara Backpack, Forever 21 T Shirt, Georgia Rose Boots, 2hand Jeans
 
Studded Dog Graphic Backpack, T Shirt
 
Sweater, Forever 21 Top, Vintage Levi's Jeans, Dr. Martens Boots, Vintage Sunglasses, Thrift Store Leather Backpack
 
Vilken outfit gillar ni mest? Jag gillar nog mest den första! :)

Fråga mig något på ASK

 
Ni får jättegärna ställa en fråga till mig på ask. Klicka på bilden eller HÄR för att komma till min ask! 

God natt

Jag ska strax sova för jag är supertrött nu! Strax innan 7 idag så gick jag ut och sprang en stund. Och vid 8-tiden så kollade jag på en livesändning som Kick Back Pack (Johanna, Moa, Caty och Keela) hade på sina bloggar. Jag blev superglad för dom svarade på 4 av mina frågor! Läser ni Kick Back Packs bloggar? Det gör jag, och även Viras blogg! :) 
 

Katy Perry - Roar

 
Vad tycker ni om denna låten? Jag tycker att den är ganska bra :P
 

Bloggar jag läser

 

Bloggen drivs av Vira, född 1994 och hon bor i  Jönköping. I Viras blogg får man läsa om självförtroende tips, musik, mode och om hennes sjukt söta katt Sälen. Hennes klädstil är även supercool!

 

Denna bloggen drivs av Moa Murderess och är även en av sveriges största emo/scene core blogg. Moa är född 1994 och bor i Stockholm. Hon bloggar om självförtroendre tips, youtube videos, musik, the sims och en massa andra saker.
 
 
 Bloggen drivs av Carolina, född 1997 och hon bor i Skåne. I Carolinas blogg får man läsa om en massa tips och outfits. Hon brukar också tipsa om saker från ebay nästan varje dag. 
 
 
 Bloggen drivs av Julia, hon är 20 år och pluggar Digital Mediedesign i Örebro. I hennes blogg får man läsa om mode, shopping och en massa annat. Hon har en jättecool klädstil och just nu har hon rosa och lila hår, vilket är superfint!
 
 
 Denna bloggen drivs av en tjej som heter Benedit, född 1999 och som bor i Göteborg. Benedit bloggar om mode, tips, hennes vardag, träning, och en massa annat. Hon har även en sjukt fin design!

Detta var 5 utav bloggarna som jag läser varje dag. Läser såklart flera, t.ex Evelina, Johanna, Caty och Keelas bloggar. Ifall ni vet någon mer bra blogg så får ni jättegärna kommentera det! :)

 

 
 

6 september 2013

(ful spegelbild)

Hejsan! Skolan idag var gasnka okej. Vi hade geografi, spanska, idrott och slöjd. På idrotten hade vi fridrott så det var ganska roligt. Vi slutade 15:05 idag. När jag kom hem från skolan så åt jag lite och svarade på lite kommentarer på bloggen. Sedan gick jag ut och sprang en stund (gjorde det igår också) och när jag kom hem så satte jag mig framför TV:n eftersom att det gick nya avsnitt av ett program :) 
Vad har ni gjort idag? Hoppas ni får en bra helg! 
 

Dagens Inspiration

 

5 september 2013

 
Hejsan! Lektionerna vi hade idag var kemi, svenska, engelska, biologi och teknik. Vi hade engelska glosor tills idag och det gick ganska bra. Vi slutade vid 3 idag och jag har bara svarat på kommentarer och ätit lite sedan jag kom hem. Imorgon är det fredag och helg, riktigt skönt! Ikväll ska jag försöka fixa lite med bloggen. Vad har ni gjort idag? 

Dagens Inspiration

 
 

Pluggar

 
Hejsan! Jag sitter och pluggar (skulle bara blogga nu, haha) lite engelska nu. Vi har engelska glosor tills imorgon så jag övar på dom. Engelska är inte direkt mitt bästa ämnet, tycker det är ganska svårt. Även dom lätta orden/meningarna tycker jag är svårt! :/ Tycker till och med att spanska är lättare än engelska, och spanska har jag bara läst i 3 veckor. Efter jag har pluggat klart på engelskan så ska jag göra lite andra läxor. Vi har många olika läxor just nu så jag måste kolla vilka det är sedan så att jag inte glömmer någon. Har ni lätt för engelska? 
 
 

Håltimme

(ful webcambild)
 
Hejsan! Jag är hemma just nu för jag har håltimme. Vi har lunch vid 12:10 i skolan, men jag ska äta något hemma istället. Vi har igentligen spanska vid 13:00 men den lektionen är inställd för vi har skoljoggen idag så vi ska samlas halv 2. Så jag behöver inte gå förrens vid 1. Jag tog hem min väska och min idrottskläder innan också. Ska byta om hemma och sedan gå dit bort. Vi slutar efter det också så det är okej. Detta är första gången jag gått hem på en håltimme. Vad tycker ni om håltimmar? 

Dagens Outfit

 
Grått linne: H&M Spetslinne: Vet inte Gråa jeans: Vet inte Grå kavaj: H&M 

Fick bli en dålig outfit bild idag. Men bättre än inget, eller hur? Vad tycker ni om min outfit idag? 
 
 

3 september 2013

 
Hejsan! Har inte bloggat så mycket idag. Men jag har i alla fall varit i skolan, läst bloggar osv. Lektionerna vi hade idag var geografi, svenska, hemkunskap och sist hade vi klasstid. Ikväll ska jag duscha, plugga och vid 20:00 ska jag kolla på Idol 2013. Jag ska även försöka göra lite inlägg till bloggen. Vad har ni gjort idag? Vad vill ni att jag ska blogga om? 
 

Dagens Inspiration

 

Outfit Of The Day

Allt är från H&M, förutom klockan (som inte syns) som är från en affär i Nässjö! 

Bilden såg så tråkig ut när jag redigerade den innan, så därför tog jag på lite fina färger. Jag vill försöka få mera färg i mina inlägg nu, för det är ju mycket roligare med en blogg full med färger, eller hur? 
 

New In: Träningskläder

(förlåt för att bilden är lite halv suddig)

Dom här träningskläderna fick jag hem från H&M för några veckor sedan. Jag behövde verkligen nya träningskläder nu när skolan började igen så det passade jättebra. Jag gillar alla sakerna jättemycket och allt passar perfekt.
 

Dagens Inspiration

 

Dagens Outfit

 (mina händer blev jättekonstiga på första bilden, haha)

Klänning: H&M Jacka: VILA


 
 
 

Forum

 
Imorse när jag loggade in på blogg.se så såg jag att det stod Forum längst upp. Jag klickade in där men det var ingen som hade skrivit något då. Jag klickade in där igen nu på eftermiddagen och då var det några som hade skrivit där. Jag tycker det är en jättebra idé, och jag kommer nog gå in där ibland. Vad tycker ni om att blogg.se har lagt till ett Forum? 

1 september

AUTUMN  | via Facebook
 
Hejsan! Idag är det första september, även första höstmånaden. Det känns jättekonstigt att det är höst nu. Men jag gillar höst, speciellt höstmodet. Det är så fint med stickade tröjor, halsdukar, Dr Martens, mössor och att kunna sitta inne och kolla på serier eller läsa en bok. 
 
Jag vaknade vid 5 idag, men somnade om och vaknade strax efter 8. Då gick jag upp, åt frukost och kollade på lite serier. Sen blev jag så trött så jag gick och vilade en stund. Nu ska jag svara på lite kommentarer. Vad ska ni göra idag? 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus