I don´t know who I am anymore.

Bild från tumblr

Måndag

Några saker som jag har gjort idag är:

*Bakat muffins

*Kollat på några avsnitt av "Fångad"

*Blåst upp massa vattenbalonger (hade inte vatten i dom :p )

Vad har ni gjort idag?

Söndag (igår)

Igår så gjorde jag inte så mycket. Städade, spelade fotboll m.m. 
Vad gjorde ni igår?

Black

Tumblr_m63kyw11n21rvgzteo1_500_large
Bild från WEHEARTIT

Förlåt för jättesuperdupermegadålig bloggning

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket den senaste tiden. 
Men här är lite om vad jag har gjort: 
13/6-2012 = Vi var på en cykelutflykt i klassen. Vi cyklade till en liten badplats (typ) och det tog ungefär 40 minuter att cykla dit. Sen var vi där tills typ 12-1 ungefär. För jag kom hem vid ungefär 10 i 2. Så vi slutade 75 minuter tidigare än vad vi skulle ha slutat. 
14/6-2012 = Det var en städ och glassdag i skolan. Jag var hos tandläkaren med. Men jag var tillbaka i skolan 5 minuter senare, för det gick så fort. Och mitt sommarlov började då!!!! :) 
15/6-2012 = Mina 2 kusiner, min moster, min mosters man och deras hund Mischa kom till oss!! :) Mina 2 kusiner pluggar i Miami, så en hade jag inte träffats sen februari 2011 och den andra hade jag inte träffats sen augusti 2011. 
16/6-2012 = Vi var på en studentfest (öppet hus) från 14.00 till 16.30. Sen så åkte vi hem. Och vid 16.50 så åkte vi tillbaka igen för då va det för ungdomarna. Jag, Rebecca och Sarah (mina kusiner) åkte dit :) Först så fick vi god mat, sen så lekte vi lekar, sen så fick vi kladdkaka och sen dansade vi. Vi kom inte hem förrens 10 i 1 på natten. Vi dansade bland annat till "Flytta på dig" och "Dansa Pausa". Det var jätteroligt! :) 
17/6-2012 = Vi gjorde nog inget spiciellt då. 
18/6-2012 = Alvin (min mosters man) åkte hem. Vi åkte och shoppade lite. Vi gick i lite affärer och så fikade vi. Jag åt en parisbulle! :) Det jag shoppade var ett par turkosa Haremsbyxor, ett linne (med en melon på), en sminkboste och en röd kofta. Sen så gick vi in på Dollar Store (har ni varit där inne nån gång?). Det var första gången jag var där. Det är jättebilligt där, för det mesta kostar runt 10-30 kr. Där köpte jag en mobilväska, pennor, ett antekningsblock m.m. 
19/6-2012 och 20/6-2012 = Jag var nere på stan. Sen så var jag med Emma en stund (tror det var då). Vi gick till shell och köpte glass för det var sååååå himla varmt den dagen. Typ den varmaste dagen på hela sommaren (tror jag). 
21/6-2012 = Vi var nere på stan igen. 
22/6-2012 = Rebecca, Sarah, Lena (min moster) och Mischa åkte hem :(((((( saknar dom redan jättemycket!!!! Tog en massa bilder med. På kvällen så städade jag i flera timmar!!!!
23/6-2012 (idag) = Vi skulle på en syudentfest idag men jag mådde illa så jag stannade hemma. 
 
Sen så fick jag några saker av Rebecca. Det var 4 katonger skittles (det är godis som är jättegott och bara finns i USA och England), smink och en parfym som luktar jättegott!!!! :) 
Sen i fredags förra fredagen så har jag kollat på fotbolls EM varje dag :)
 
Vad har ni gjort?

2 skoldagar kvar tills sommarlovet börjar!!! :p

Tumblr_m0p67hrguf1qguoypo1_500_large
Bild från weheartit.com

Nu så är det bara 2 skoldagar kvar tills sommarlovet börjar!!!!!! :p

När börjar erat sommarlov? :p

5 sanningar om mig!!!! :p

1. Jag måste alltid ( nästan ) ha en mössa på mig när jag lyssnar på musik. För mina hörlurar är så stora, så hörlurarna åker bara av hela tiden.

2.  Jag älskar att ha på mig mössor och hattar!!!! :)

3. Jag vill bli jättemånga saker när jag blir äldre, några av sakerna är : dansare, designare, bloggare och cheerleading ledare.

4. Jag sminkar mig nästan varje dag som jag är hemma :)

5. Jag älskar stark mat!!! :p

Tisdag

Vid 8 så ska jag ringa till Emma, för vi ska ju cykla till fotbollsplanen sen. För lärarna ska ju spela fotboll mot 6:orna.
Jag har fortfarande väldigt ont i foten, så kan nog te cykla så snabbt.
Imorgon så är det cykelutflyckt i skolan.
På torsdag är det städ och glassdag i skolan. För vi kommer att få glass på rasten :p Och jag ska till tandläkaren då :(
På fredag så ska jag kanske kolla när min storebror ska rappa på sin skolavslutning. Och mina kusiner Rebecca och Sarah från Miami och Lena ( min moster ) kommer och hälsar på :)
På lördag så ska vi på en studentfest.
Vad ska ni göra i veckan?

Back in Sweden

Idag så kom mina kusiner från Miami till Sverige!! :) Dom ska vara här hela sommaren tror jag!!!! :)
Dom kommer till oss nu på fredag.
Dom pluggar på ett collage i Miami.
Jag har inte träffat dom på jättelänge.


Lördag, söndag och måndag ( idag )

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket dom senaste veckorna.
Men här är lite om vad jag har gjort dom senaste dagarrna.
Lördag:
Jag och Emma skulle gå och spela fotboll i lördags, och när vi var påväg till planen där vi skulle spela så skulle jag springa och studsa bollen samtidigt, men då ramlade jag på bollen. Haha, klumpiga lilla jag :p det gjorde ont i benet, och det gör det fortfarande. Jag och Emma var tills klockan var 15 minuter över 10 på kvällen i lördags.
Söndag:
I går så tror jag inte att jag gjorde nått spiciellt.
Måndag ( idag ) :
Idag så har jag varit i skolan. Först så hade vi engelska, sen hade vi musik, sen hade vi rast och sen musik igen och sen svenska, sen så hade vi lunch och rast och sen så gjorde jag klart provet och sen hade jag matte och sen rast igen och sen hade vi NO den sista timmen. Då gick jag och Emma iväg och gjorde klart vårat projeckt. Vi ska nog redovisa det imorgon :/
Imorgon så börjar vi inte förrens 9.00. För lärarna ska spela fotboll mot 6:orna imorgon så vi ska till fotbollsplanen imorgon så vi börjar en halvtimme tidigare :) Jag och Emma ska cykla dit imorgon, så vi cyklar nog vid halv 9 tror jag.

Vad har ni gjort i helgen och idag?

Radio Rebel

Innan så såg jag ju på "RADIO REBEL" på Disney Channel. Filmen var jättebra!!!!! :))))
Den som spelar huvudrollen ( alså Radio Rebel ) heter Debby Ryan.
Debby Ryan har också varit med i "DET LJUVA HAVSLIVET" och håller på med den nya serien "JESSIE" nu som också går på Disney Channel.


MP3-hörlurar

Dom här MP3-hörlurarna beställde jag från Girl:it för några dagar sen. Dom kostade 1000 sparpoäng. ( sparpoängen är det man får när man har fått ett paket ) så nu har jag 500 sparpoäng kvar. Jag längtar tills MP3-hörlurarna kommer!!! :) Dom verkar så coola! :)

Torsdag och Fredag ( idag )

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket dom senaste dagarna.
I torsdags så spelade våran klass fotboll mot en annan 5:a. Jag var inte med och spelade, men jag hejjade! :)
Vi förlorade med 4-3, men det gör inget. Vi gjorde 3 mål på mindre än 5 minuter!!!! :) Och den andra femman gjorde 4 mål på hela matchen.
När vi kom tillbaka till skolan så övade dom på skolavslutningslåten. Sen så var det lunch och rast och sen hemkunskap. På hemkunskapen så fick vi städa. Man var 2 och 2 eller 3 och 3 och så fick man var sitt kök som man skulle städa på ett ställe. Då var jag med Ida. Jag diskade och Ida torkade och satte in sakerna. När jag skulle diska en sak så var det mögel i så det luktade jätte illa. Så vi gav den saker till vår lärare.
Sen så åkte jag hem. När jag kom hem så pluggade jag lite till provet som vi hade idag. Vid 7 igår så åkte vi till några. Där pratade vi och åt pizza. Vi kom inte hem förrens klockan var 11 ungefär. Och då skulle jag ju plugga lite till provet med. Så jag gick inte och la med förrens typ halv 12 igår.
Idag så har jag varit i skolan. Först så skrev vi i våran kontaktbok, sen var det nått annat, sen hade vi rast, svenska och den sista timmen så skulle vi göra provet. Jag är fortfarande inte klar med provet så jag ska göra klart det på måndag.
Innan ( vid 7 till ungefär halv 9 ) så kollade jag på en ny film som gick på Disney Channel. Den filmen hette " Radio Rebel " och det var Debby Ryan som spelade huvudrollen. Filmen var jättebra!!!! :))
Idag så fick jag 2 tidningar av mamma. Tidningarna var "Frida" och "Chic". Läser ni nån av dom tidningarna?
Nu så är det bara 4 skoldagar kvar till sommarlovet börjar!!!!!!!!!!!!! :)))))))
Nästa tisdag så ska 6:orna spela fotboll mot lärarna ( alla som går i 6:orna spelar fotboll mot lärarna, så nästa år ska våran klass göra det ). Och då ska vi till en fotbollsplan så vi ska vara där vid 9 så vi börjar en halvtimme senare nästa tisdag :)
Nästa onsdag så ska vi på en cykelutflykt.
Nästa torsdag så är det städdag och glassdag i skolan. För elevrådet bjuder på glass på en rast :)
Och nästa torsdag så ska jag till tandläkaren :((((((

Torsdag morgon

Idag i skolan så ska vi spela fotboll mot en annan skola. Jag ska inte vara med och spela ( är jättedålig på fotboll ) men jag ska hejja!!!! :) Annars så har vi nog matte och lite andra ämnen idag.
Det är bara 6 skoldagar kvar till sommarlovet nu :)
När jag kommer hem från skolan idag så måste jag plugga jättemycket till Ateroidprovet som vi har imorgon. Jag har pluggat ganska mycket, men jag kan nästan igenting. För ikväll kan jag inte plugga så mycket. För vi ska till några då.
Om 5 minuter så ska jag ringa till Emma. För vi ska cykla till skolan idag.
Vad ska ni göra idag?

Blom and black

Blom and Black

 


How to be a panda

Bild från Fokis.se

Låt tips - We All Fall Down

Vad tycker ni om låten?

Onsdag

Idag så är vi lediga :)
Imorgon så ska våran klass spela fotboll mot 5:an på en annan skola. Jag ska inte vara med och spela, men jag ska hejja!!!!
Det är bara 6 skoldagar kvar till sommarlovet nu!!! :)
Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket dom senaste veckorna. Men det är för att datan inte funkade ett tag. Men den funkar nu, men den är väldigt seg. Men jag ska försöka blogga mera :)
Är ni med lediga idag?

Dagens outfit

Jeans : Mix Rosa linne : Lindex Tröja : H&M

Måndag morgon

Jag vaknade ungefär 10 i 6 idag. Och sen dess har jag inte gjort så mycket. Men snart ska jag göra mig iordning för skolan. Först på morgonen så har vi engelska :(

Söndag

Här är några saker som jag har gjort idag :

* Jag och Emma cyklade till shell och köpte glass. Sen cyklade vi till skolan och spelade fotboll.

* Jag har pluggat till provet som vi har på fredag

* Målat någlarna oranga

Vad har ni gjort idag?

Godnatt, ska nog sova nu :) Det är skola imorgon, och det är bara 8 skoldagar kvar nu tills sommarlovet börjar!

Min outfit igår

Min outfit igår! Jag tog bilden från Emmas blogg.

Fotat

Innan så var jag ute och fotade med Emma. Vi fotade bland annat "dagens outfit".
När vi var ute och fotade så kom det ett flygplan som var jätte nära marken. Emma sa innan att hon tänkte " Nu kommer vi dö ( hon trodde först att det var teroister ( stavningen?) " och jag tänkte " Måste fota det ".
Här är en bild på flygplanet som jag hann att ta :)
Flygplanet var betydligt mycket närmare än vad det ser ut att vara på bilden.

Bakat

Jag bakade nyss muffins. Jag bakade vandliga vaniljmuffins. Jag gjorde 2 satser med smeten. För på den första smeten råkade jag ha i för mycket bakpulver och vaniljsocker. Men den andra satsen hade jag i så mycket som man skulle. Så nu har jag måååånnnngggga muffins.
När jag skulle ta ut sen sista plåten med muffins ur ungnen så brände jag mig. Och det gör jätteont :( Men det går särkert över sen :)
Jag har inte gjort så mycket mer än att baka idag. Sen så vet jag inte vad jag ska göra?
Vad ska ni göra idag?

Utmaning

Jag blev utmanad av Emma

Regler:
-
Svara på de 11 frågorna personen ställt till dig och lägg upp på din blogg.
- Utmana 11 nya personer och ställ 11 frågor till dem.
Godis eller glass? Glass ofc !!!

Favoritämne i skolan? Det är matte. Men jag gillar inte det när det är så svårt.
Vilka kläder skulle du valt om du bara fick ha samma klädesplagg på ett år? Jag skulle nog välja mina svarta leggins, min grå/gula tröja och min svarta hatt !!!!!!!

Kjol eller shorts? Tror jag väljer kjol. Trivs inte i shorts så mycket. Men har det ibland ändå.
Läsa bloggar eller blogga själv? Svårt, men tar nog blogga själv.
Favoritmat? Har ingen spiciell favorit mat, men jag gillar starkt :)
Göra om ditt rum grattis, precis som du vill eller shoppa så mycket du vill på en dag? Shoppa så mycket jag vill på en dag :) @ jag älskar att shoppa @
Favorit sport? Fotboll och cheerleading
Rött eller rosa? Rosa !!!!
Favorit skomärke? Convers tror jag! ( eller är det ett skomärke? )
Favoritplagg? Tröjor och jeans :) Gillar hattar med, men det är ju inte plagg.
Här är era 11 frågor:
1. Vilken är eran favorit färg?
2. Vilket lov gillar ni mest?
3. Vilket är ditt favorit godis?
4. Vilken är eran favorit blogg?
5. Gillar du skolan?
6. Hur länge sitter du framför datan varje dag ungefär?
7. Vilket är ditt favoirt plagg?
8. Vilket djur gillar du mest?
9. Blå eller svart?
10. Sy eller trä slöjd?
11. Om du fick 10.000 kronor att handla för på en dag, vad skulle du handlat då?

Skolavslutningslåt

Här är låten som vi ska sjunga på skolavslutningen :
Låten heter " But I still haven´t found what I´m looking for "

I´ve been reading
I´ve been thinking
I have run
Through this school
Only to learn with you
Only to learn with you
Met my teachers
Did my homeworks
Had my lunches
Took some brakes
Only to learn with you
Only to learn with you

But I still haven´t found what I´m looking for
No I still haven´t found what I´m looking for

I´ve been writing
I have spoken
I have run
Through this school
Only to learn with you
Only to learn with you
In the winter
Fall and spring
I was working
Like a dog
Only to learn with you
Only to learn with you

But I still haven´t found what I´m looking for
No I still haven´t found what I´m looking for

In the summer
I will find it
In the water
And the wind
It´s all inside me
It´s all inside me

Now I think I have found what I´m looking for
Yes I think I have found what I´m looking for

Vad tycker ni om låten?

ESC 2012

Kollade på ESC 2012 och blev såååå glad när Loreen vann med 371 poäng!!!! Senast som Sverige vann var 1999, alså för 13 år sen. Så nu är det Sverige som ska hålla i ESC 2013. Ska nån kolla på det live då?

Bild från google.

Dagens outfit

Foto
Foto

Förlåt för jättedålig bloggning

Förlåt för att jag inte har bloggat på flera veckor. Men våran data har inte funkat. Men nu funkade det att logga in. Så jag hoppas att datan ska funka nu :)
Så det är därför som jag inte har bloggat nått. Men som tur är så har Jennah bloggat lite här!!!! :)
Nu så ska jag berätta lite om vad jag har gjort dom senaste veckorna :
Vecka 19 : Min moster var och hälsade på hos oss :)
Vecka 20 : Vi var lediga onsdag, torsdag och fredag. För på onsdagen hade vi studiedag, på torsdagen var det Kristi himmelsfärds dag och i fredags vet jag inte varför vi var lediga. På fredagen så kollade jag på en ny disney film som hette " Frenemies ". Den var jättebra och 2 av mina idoler var med där - Zendaya Coleman och Bella Thorne -. På lördagen så var det en marknad. Där köpte jag ett linne och massa godis och sockervadd. @ !!!! @
Vecka 21 : På måndagen så var jag hos tandläkaren. Där shoppade jag lite med. Jag shoppade 2 hattar ( en svart och en vit ) och ett gult skärp, lila convers och några andra saker.
Vecka 22 : ( denna veckan ). Vi har fått hem papper och så om att vi har ett Ateroidprov nästa fredag. Jag har pluggat till provet. I går så var våran klass ute i skogen och så. Och vi fick sluta 3 timmar tidigare än vad vi brukar :)
Sen så ska jag kolla på tv och så. Och senare så måste jag blogga och läsa bloggar.
@ Tack till Jennah som gästbloggade på min blogg!!!!!!!!  @RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus