Nalle Puh Citat

 

Polyvore // jeansoutfit

Jeansoutfit

IT´S FRIDAY!

Large
 
 (weheartit)
 
 

31 Maj 2013

 
Skolan idag var jättebra. Förutom att jag efter en stund fick ont i huvudet och har det fortfarande. Hoppas det går över snart!  Alla hade typ klänning/shorts idag och jag hade mina svarta jeans och en stor svart tröja. Vi tittade på lilla aktuellt, hade engelska och musik. Och vi slutade tidigare idag. Vi slutade ungefär 10 över 1 och vi brukar sluta 10 i 2 på fredagar. Och om en stund så kommer min bror och hans flickvän hit! ^^

Polyvore // 3 dress

3 dress
 
Vilken outfit gillar ni mest? ^^

INSPIRATION

(bilder från weheartit)
 

Nu är det bara 16 dagar kvar tills sommarlovet börjar! 

29 Maj 2013

(dagens outfit idag)
 

Idag så hade vi heldag med orientering i skolan. Det är därför som min outfit idag var idrottskläder, haha xD 
Orienteringen gick ganska bra. Vi (vi var 2 styckna som gick) gjorde 6 av 7 olika. Vi skulle hinna göra 7:an också men vi valde att inte göra den. Vi fick även sluta 1 timme tidigare idag så vi slutade vid 2. 

Hiss/Diss

- Det är snart sommarlov! 
- Taylor Swifts musik. 
- Pretty Little Liars
- Att shoppa nya kläder/smink/böcker m.m. 
- Att blogga! 
 
- Att våran klass snart kommer att splittras (vid skolavslutningen). Kommer sakna min klass jättemycket och jag kanske inte ens kommer att kunna vara med på skolavslutningen eftersom min bror tar studenten i en annan stad exakt samma dag och nästan samma tid :( 
- När serier som man kollat på slutar. :(
- Dåliga dagar. 
- När man inte hittar några kläder att ha på sig. 
- Att det är så mycket spindlar/festingar och andra småkryp på sommaren :(

28 Maj 2013

(arkivbild)
 

Skolan idag har varit bra! :) 
Men killarna fick sluta efter lunch idag (runt 12). Men tjejerna skulle ha avslutning på tjejsnacket. Så vi började halv 1 och tror vi fick gå hem runt halv 2. Men jag och några andra stannade kvar en stund och lekte (vi var vid hembyggsparken och lekte lekar och åt fruktsallad på avslutningen) och sedan var jag och några andra. Jag gick hem vid halv 4. 

Några sanningar om mig!

 
1. En gång i matsalen i skolan när jag skulle säga "Tack för maten" så hållde jag nästan på att säga "Hej, jag heter Felicia". Haha xD
 
2. Jag mår mycket bättre nu och är gladare (mådde ganska dåligt innan). 
 
3. Jag älskar serien "Pretty Little Liars". Den är såååå bra!! 
 
4. Jag hatar småkryp (spindlar, fästingar, långben osv)
 
5. Jag har fått en jättebra klass till 7:an. När vi fick reda på klasserna (när vi fått pappren) så skakade jag jättemycket eftersom att jag var så glad! (fast vill inte sluta på min skola som jag går i nu). 

Sommar favoriter

Summer favorite
 
Långklänning: Innan tyckte jag det var jättefult att ha långklänningen! Men nu tycker jag det är jättefint och det passar så bra till sommaren. 
 
Solglasögon: Solglasögon är en utav nog en utav dom viktigaste sakerna till sommaren. Dom kan vara i svart eller vitt, men det är också väldigt fint om man har en annan färg som blå, gul osv. 
 
Kjolar: Kjolar är jättefint att ha på sommaren (och andra årstider såklart). 
 
Klänning: Jag tror nästan att alla har en klänning i sin garderob till sommaren. Det är ju ett måste! Jag har varit dålig på att andvända klänningar på sommaren, men iår ska jag bli bättre på det! 
 
Bikini: Det är fint ifall man har en fin bikini på somrarna. Jag har bara en svart (adidas) bikini just nu men jag ska köpa fler nu till sommaren! 
 
Converse: Converse skor är jättebra att ha på sommaren. Och speciellt vita. Det passa till alla outfits!
 
Shorts: Man har ha ett par vanliga jeanshorts eller ett par färgade. Alla olika sortes short är fint! 
 
Träningskor: Nu i sommar passar det ju jättebra att köpa ett par nya träningskor! 

25 Maj 2013 - Lördag

(arkivbild)
 

Imorse så kollade jag klart på säsong 2 av Pretty Little Liars. Och nyss så kollade jag på en skräckfilm som heter "Are You Scared". Den var jätteläskig. 

Pretty Little Liars

Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt sociala Alison. Allt är bra tills Alison mystiskt försvinner. De fyra tjejerna tappar kontakten i och med Alisons försvinnande tills ett år senare när Alisons kropp hittas nedgrävd innanför grindarna i hennes eget hem. Tjejerna tar upp kontakten för att sörja med varandra och ens innan de hunnit gå på Alisons begravning får de skrämmande meddelanden från en okänd person som kallar sig för 'A' som hotar att avslöja deras mörkaste, djupaste hemligheter. De fyra flickorna gör allt för att försöka lista ut 'A' sanna identitet som för dem närmare varandra.
 

Jag tycker denna serien är jättebra! Jag har precis kollat klart på säsong 1 och säsong 2. Så ska snart börja kolla på säsong 3. Det finns bara 3 säsonger just nu. Den fjärde säsongen håller dom på och spelar in just nu. Det finns även en del böcker i serien. Det ska finnas 16 böcker tror jag. 
Vad tycker ni om Pretty Little Liars?

Inspiration

(weheartit)

Lookbook.nu

Choies Bag, Romwe Shorts
 
Asos Jumper, River Island Shorts, New Look Boots
 
Handmade Black Suede Studded Wedges, Tally Weijl Grey Floral Dress, Pull & Bear Studded Belt, Studded Clutch, Grey Gradient Tights, Claire's Vintage Butterfly Necklace
 
Vilken outfit gillade ni mest? 
 
 

FREDAG

(arkivbild) 
 

Idag är det fredag! Vad ska ni göra i helgen? 
 

23 Maj 2013

(dagens outfit: svarta mjukisbyxor, svart linne och en grå munkkofta)
 

Idag hade vi en sak som heter Vilda Vallsjö i våran skola. Det var femmorna och sexorna. Vi var där hela dagen. Man var i olika grupper. Man skulle gå runt till olika stationer där man skulle göra olika saker. T.ex laga krabberlurar, mattetal mfl. Det var ganska bra. Men i slutet fick jag lite ont i huvudet, men det gick snabbt över igen. Vad har ni gjort idag?

INSPIRATION

(bilder från weheartit)

22 Maj 2013

 
Först hade vi historia. Sedan hade vi rast (spelade bollen på bordet) och sen hade vi idrott. På idrotten skulle vi springa på tid. Tror det var 2,5 km (inte helt säker) och man skulle klara det på minst 17 min (tror jag). Klarade det :) Sen hade vi svenska. Sen var det lunch och rast (spelade bollen på bordet) och efter rasten skulle vi äntlingen få reda på våra nya klasser. Jag ska gå i 7A och jag är jättenöjd med min klass. Vi är en ganska stor klass med 26 elever (16 tjejer och 10 killar) men jag tror det kommer bli jättebra. Det var dom 2 rektorerna från högstadiet som kom och berättade lite och vi fick ställa en del frågor. Jag längtar tills vi ska besöka högstadiet med våra nya klasser (12 juni, 2 dagar innan skolavslutningen). Sen hade vi rast och sist pratade vår lärare lite om Vilda Vallsjö som vi har imorgon och om skolresan som är på fredag (fast kommer inte åka med). 
 
 
 

INSPIRATION

(bilder från weheartit)

21 Maj 2013

(arkvibild)
 
Skoldagen har varit ganska bra idag. vi hade vikarie och hon kom inte förrens 15 minuter efter att vi hade börjat. Sedan hade vi matte, svenska och teknik. På tekniken visste vi inte vad vi skulle göra så vi lekte en lek istället. Sist på dagen hade vi elevens val och då fick vi göra vad vi ville. Det ösregnade när jag gick hem från skolan idag så jag var jätteblöt när jag kom hem. 

INSPIRATION

(bilder från weheartit)

STUDIEDAG

Idag hade jag studiedag! :) 
Fast vid 15:15 var jag i skolan för då skulle jag ha utvecklingsamtal. Jag tyckte det gick ganska bra och jag är väl ganska nöjd med mina betyg. Efteråt handlade vi lite och nu ska jag inte göra så mycket. 
(dagens outfit)
 

INSPIRATION

(bilder från weheartit)

19 Maj 2013

(arkivbild)
 

Danmark vann ESC igår. Och Sverige hamnade på 14:e plats. Jag kollade på eftersnacket också och efter det gick jag och la mig. Vaknade inte förrens halv 10 idag. Det har regnat och varit dåligt väder hela dagen idag så jag har bara varit inne och kollat på serier och sådant. 

INSPIRATION

(bilder från weheartit)

Polyvore // Blue and pink

PINK

M.U.S.I.C

(jätteful bild men har ingen annan)
 

Lyssnar på musik nu. Gillade inte att göra det innan men börjart nu!! Lyssnar på Justin Bieber, will.i.am, 1D, Green Day osv. Vad brukar ni lyssna på? 

INSPIRATION

(bilder från weheartit)

TIDSFÖRDRIV

1. Hur gammal är du om fem år? 18 år
2. Hur lång är du? Runt 1.65 cm
3. Senaste serien du kollade på? Criminal Minds och Pretty Little Liars
4. Senaste filmen du såg? Ted (såg den igår, fast kollade inte på hela)
5. Kan du några andra språk än svenska? Lite engelska. Och lite spanska, tyska, franska (fast bara lite)
6. Havet eller sjön? Sjön
7. Vilka husdjur har du haft? 2 katter och 2 hamstrar
8. Senaste personen du pratade med? Mamma
 

Polyvore // Black and white

Black and white

Kvälls inspiration

(bilder från tumblr) 

Inspiration

(weheartit)

-

I klassen så är jag inte en utav dom som pratar så mycket. Så därför är det nog en del som tror att jag är jätteblyg. Men jag är bara jätterädd för att jag ska säga fel. Men dom som känner mig (vänner, familj) vet att jag egenkligen inte är så blyg. För jag kan prata en MASSA. Jag gillar bara inte att prata med dom jag inte känner mig säker med. Så när jag är blyg så är jag inte mig själv. Den riktiga jag skulle säga en massa saker som jag tänker. Skulle prata 24/7. Men pratar inte med dom jag inte känner mig trygg med. Och framför klassen är värst! 
 
(Detta var för dom som tror att jag är jätteblyg)

17 Maj 2013

(arkivbild) 
 

Skolan idag har varit jättebra! Vi hade ingen lärare dom första 25 minuterna. För vi skulle ha vikarie men den läraren trodde vi hade musik då. När en lärare kom hade vi högläsning. Sen skulle vi till musiken för att välja låten till skolavslutningen. Sen kollade vi på lilla aktuellt och sen hade vi musik. På rasten spelade vi bollen på bordet och det var som alltid jätteroligt. Sen var det NO i 90 minuter, men det var ganska okej för det var roligt. Sen kollade vi på Locki och jag fick reda på betyget i engelska. Ganska nöjd med betyget eftersom att jag inte är den bästa på engelska och tror jag fick något bättre än förra terminen. Sen var det lunch och idag var det faktist väldigt god mat i skolan. På rasten var det jättevarmt och vi spelade bollen på bordet. Sen hade vi promenad. Vi gick till ruinen och där var vi en liten stund. Sedan gick vi tillbaka. Fast fick skoskav. Det har varit jättevarmt idag. När jag kom hem från skolan var det 30 grader. (sommarvärme). Hade svarta jeans, svart linne och grå munkjacka idag. Men hade inte på mig munkjackan på promenaden för det var så varmt. Det är helg nu och studiedag på måndag. Men jag vill ha skola. Orkar inte ledigt! 

16 Maj 2013

 
Idag har jag varit i skolan. Det var en ganska bra skoldag idag. Fast lite högljutt och stökigt men jag tyckte inte det var så jobbigt. (vilket jag oftast tycker)  Vi bytte platser så nu sitter jag brevid Moa och mitt emot Milan. Vi hade bild. Och vi håller på med några collage (eller något sådant) som alla som slutar 6:an brukar göra. Och man skulle även ta ett självpoträtt så man fick gå ut. Min bild blev säkert jättedålig. Vi har bara 1 gång kvar på bilden tror jag. På engelskan skulle jag göra ett nationellt prov i svenska som jag missade när jag var sjuk. Fast man skulle skriva om en bro så det var ganska bra. Vi åt 11:20 idag. Vi brukar äta 11:50 men vi ändrade tiden idag. När vi gick i 4:an så åt vi vid 11:20 och en dag i veckan 11:50 och den dagen brukade vi kalla för svältdagen. Vi hade även längre rast idag. Fast jag tyckte bara det var roligt för då kunde man spela mera bollen på bordet. :) 
 

29 dagar kvar tills sommarlovet börjar! ^^


Ute

(arkivbild)
 

Jag kom nyss hem. Jag och Emma skulle springa. Fast vi gick istället, haha. Fast vi skulle ta en genväg och då trillade jag i vatten och lera. Vi var ute i ungefär 1 timme och 20 minuter tror jag. Nu mår jag illa och är trött. 

Mama

 
Igår så kollade jag på en skräckfilm som heter "Mama". Den var bra men väldigt, väldigt läskig. 
Filmen är från 2013 så den är ganska ny. Om man gillar skräckfilmer så är denna filmen jättebra!! 
 
Annabel och Lucas får utmaningen att fostra Lucas unga systerdöttrar som blev lämnade i skogen i fem år, men frågan är hur ensamma de egentligen var.

15 Maj 2013

(arkivbild)
 

Idag har jag varit i skolan. Det har varit en ganska okej dag. Vi fick önska vem vi ville sitta med dom sista veckorna i skolan, vi fick reda på betygen, vi hade svenska, idrott. På idrotten spelade vi brändboll. Det var ganska roligt. Men jag är jättedålig på det. På rasten spelade vi bollen på bordet. Jätteroligt!! 

3 olika outfits

3 Outfits
 
Vilken outfit gillar ni mest? ^^

30 dagar kvar tills sommarlovet börjar! ^^


1 månad kvar till sommarlovet börjar! ^^

Tumblr_mkqwkw3ajf1rkchmwo1_500_large
 
Nu är det bara 1 månad kvar till sommarlovet börjar!!! ^^

14 Maj 2013

(arkivbild)
 

Skoldagen idag var ganska bra, fast var ganska trött. Vi hade matte, svenska, idrott och sist elevensval. På elevensval så spelade jag och några andra bollen på bordet. Det var roligt. Jag och Moa stannade kvar och spelade en stund efter att skolan slutade. Men det började regna så gick hem. 

Next month is Summer

 
Nu är det bara 1 månad kvar till sommarlovet börjar!! ^^

Morning

(bilder från weheartit)
 

Jag vaknade 10 över 6 idag och jag är jättetrött. Och jag mår illa, det gjorde jag hela dagen igår med. Men sommarlovet är här om bara (exakt) 1 månad. ^^ 

Inspiration

(weheartit)

Måndag

(arkivbild)
 
Idag var det skola igen efter att haft ledigt i 4 dagar. Skoldagen har varit ganska okej idag med matte, svenska och slöjd. Och det är bara 32 dagar kvar till sommarlovet börjar. 
 
Igår så bakade jag kladdkaka som jag bjöd på. Vi har haft 2 från USA här sen i fredags (dom åkte hem igår). Och jag råkade skära mig i handen när jag skärde i en frukt. Men annars så gjorde jag inte så mycket igår. 
 
Vad har ni gjort idag? 
 

Inspiration

(bilder från weheartit)

32 dagar kvar tills sommarlovet börjar! ^^


Bilder

 
 
 
 
 
 
 
 

Inspiration

(bilder från weheartit)

33 dagar kvar tills sommarlovet börjar! ^^


Dagens Inspirationsbild


-

Utseénde
1. vilken ögonfärg har du: Blå (fast inte jätteblå)
2. hur lång är du: Runt 165 cm
3. vilken hårfärg har du: Blont
4. långt eller kort hår: Halvlångt
5. piercingar i ansiktet: Nej
6. vilken ögonfärg skulle du vilja ha: Blå (som jag har nu, fast lite blåare) 
7. hur lång skulle du vilja vara: Typ 170 cm
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: Ljusblond
9. vill du ha kort eller långt hår: Långt
10. skulle du vilja ha piercingar, isf vart: Nej
 
Senaste du
11.  åt: Mat
12.  drack: Vatten
13. du fick sms av och vad de stod: Kommr inte ihåg
15.  sa: Minns inte
16. kramade: Min katt
19. du spydde: Flera år sedan (är rädd för att spy, hatar när jag mår illa som jag gör ganska ofta, senast idag) 
20. du skrattade: För en stund sedan 
 
Vänskap
21. dom som vet mesta om dig: Vet inte
22. den vän som du har känt längst: Felicia (samma namn som mig) och Emma 
23. flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän: Flera bra kompisar
24. någon du saknar att umgås med: Vet inte
25. en av dina bästa killkompisar: Killar är knäppa
26. någon kompis som bor långt ifrån dig: Nathalie - hon bor en bit (inte jättelångt) bort
27. den du har mest minnen med: Vet inte
28. bra vänner du inte träffar ofta: Nathalie
29. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: Ja 
 
övrigt
30. musik: Pop
31. sport: Tränar inte något
32. galen eller lugn: Lugn
33. har du någon gång hört att du sjunger bra?: Nej 
34. har du hört att du borde bli modell: Nej
35. vad tänker du på just nu: Att svenskar är så dåliga på engelska. 

Vad väljer du?


Dagens Inspirationsbild


Bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

34 dagar kvar tills sommarlovet börjar! ^^


Inspiration

(bilder från weheartit)

Ny bloggdesign

 
Nu har jag bytt bloggdesign till denna ↑ 
Den är inte jättefin för jag gjorde headern ganska snabbt. Men det får vara så sålänge. Jag ska nog göra om headern. Fast det får vara såhär sålänge.

Bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inspiration

(bilder från weheartit)

Saker ni (kanske) inte visste om mig!

Jag brukar kalla mina katter för Misse och Pösse istället för deras riktiga namn (Missy och Pussi)
 
Jag har aldrig gillat mitt bloggnamn (keyi) och jag har velat byta bloggnamn ända sedan jag startade bloggen men jag kommer aldrig på vad jag ska heta istället för keyi.blogg.se 
 
Bästa serien är helt klart PLL 
 
Jag har haft en massa bloggar men denna bloggen är den jag bloggat på längst. 
 
Jag älskar att shoppa! 
 
 
 
 

35 dagar kvar tills sommarlovet börjar! ^^

Large

One Direction

Idag så kollade jag på One Directions dokumentär The Only Way Is Up och den var jättebra! 
Och nyss så kollade jag på One Direction på 2:an. Det hette One Directions första år och det var jättebra! 

Inspiration


36 dagar kvar tills sommarlovet börjar! ^^


PANDA ^^

 
En panda jag ritade innan. Den blev inte så bra, haha ^^ 

Now!

Large
 
Jag längtar tills sommarlovet börjar! ^^

Långhelg

Jag kom hem från skolan nyss. Ganska bra dag idag! 
Vid 10 i 1 hade vi afternoon tea i våran klass. Så både 6A och 6B var i vårat klassrum. Man drack te (fast jag gillar inte te så drack inte det) och man fick bulle m.m (men jag åt inte det heller). 
 
Nu är vi lediga imorgon och på fredag! 

37 dagar kvar tills sommarlovet börjar! ^^

Large

38 dagar kvar tills sommarlovet börjar! ^^


Shopping

Igår efter att jag hade varit hos tandläkaren så gick vi och kollade i lite affärer. 
Jag letade bland annat efter en skinnjacka och en jeansjacka. Men jag hittade ingen jacka som jag gillade :( 
Men jag köpte några småsaker istället då. 
Linne med mönster på ryggen, en borste, solglasögon och ett armband. 
 
 
 
 

39 dagar kvar tills sommarlovet börjar! ^^


6 Maj 2013

Jag kom hem nyss och ska snart till tandläkaren. Vi fick ta spruta i skolan idag. Jag hatar sprutor :( 
 

5 Maj 2013

Jag kom nyss hem. Jag har varit med Emma. Vi åkte skateboard/longboard och fotograferadde. 
Så det kommer komma lite bilder i ett inlägg senare eller någon annan dag. 
 
Arkivbild

40 dagar kvar tills sommarlovet börjar! ^^

Tumblr_lq7o3o27im1r1nb2zo1_500_large
 

41 dagar kvar tills sommarlovet börjar! ^^

pin-a-colad-a:

pin-a-colad-a

☼ ACTIVE ѕυммєr вℓσg ☼ ι fσℓℓσω вαcк σтнєr ѕυммєr вℓσgѕ :) ☼

Fruktsallad

Large
(bild från weheartit)
 

Igår så gjorde jag fruktsallad. Jag glömde att ta bild på den så jag lånade en bild från weheartit istället. I min fruktsallad hade jag: honungsmelon, kiwi, vindruvor och apelsin. 

Fredagen den 3 Maj 2013

Idag så har jag varit i skolan. Vi hade det sista nationella provet i dag. Det var ett nationellt prov i SO och det gick sådär, bättre är igår iallafall. I slutet så gick vi promenad. Vi slutade ca 10 min tidigare då. :) 
 
(webcambild. Mitt smile! Haha) 

42 dagar kvar tills sommarlovet börjar! ^^

Large
(Weheartit)

FREDAG

 
 
Denna låten tycker jag är jättebra! ^^ 

Missy & Pussi ^^

 
 
 

2 Maj 2013

Idag så har jag varit i skolan. Först så hade vi ett nationellt prov i SO. Det var svårt! 
Sen hade vi rast, svenska (såg film), lunch, rast, engelska, rast och sist hade vi SO. Men jag var inte med på den lekionen för då gjorde jag ett nationellt prov i svenska som jag hade missat. 
 

43 dagar kvar tills sommarlovet börjar! ^^

 
 
 

2 Maj 2013

Igår på eftermiddagen så åkte vi till ruinen. Där fikade vi och jag fotograferade lite. Fast vi var inte där så länge för det var kallt och blåste. Och jag fick ont i huvudet. 
 
(en bild jag tog igår)
 
Idag så är skola igen. Efter det vet jag inte vad jag ska göra. 

Första Maj

Idag är det första maj och bara 1 och en halv månad kvar (ungefär) tills sommarlovet börjar.
Det känns jättekonstigt men också roligt. ^^
När får ni sommarlov? Vi får det den 14 juni ^^
 
(arkivbild)
 

Sommarkatter

Bild: Förra sommaren, en årstid så ljus 
kom en familj till sitt sommarhus. 
De skaffa en katt så liten och go
natt och dag den inne fick bo.
Han myste och trivdes i moderns famn
att matas, kramas och kallas vid namn.

Men sommaren tog slut och hösten kom sen.
Semestern var över, familjen for hem.
Och katten den tänkte: Vad gjorde jag för fel,
vad hände med barnens lek och kel?
Jag står här vid dörren och väntar på er.
Säg mig: Älskar ni mig inte mer?
Där satt han på trappan dag och natt,
han var ju bara en sommarkatt!!
Kylan kröp närmre och snön föll vit.
Varför kommer ni inte hit?

När våren och sommaren nalkas igen
kommer familjen tillbaka till sitt sommarhem
"Kom lilla kissen" ropar de lent,
men för han som blev lämnas var det redan för sent.
Under en lövhög han ligger så still,
den kärlek han fick då räckte ej till.

Av kyla och svält ett kattliv dog ut.
Och detta på grund av att sommaren tog slut

TILL ALLA SOM SKAFFAR KATT NU TILL SOMMAREN !
MAN ÖVERGER INTE ETT LIV ...

SPRID VIDARE !! och rädda katter från att gå ett hemskt öde tillmötes =(
Hur skulle du känna om du trodde du va älskad o lycklig.. men sen inte dög längre utan blir utkastad o övergiven !?SOMMARKATTEN =(
Förra sommaren, en årstid så ljus 
kom en familj till sitt sommarhus. 
De skaffa en katt så liten och go
natt och dag den inne fick bo.
Han myste och trivdes i moderns famn
att matas, kramas och kallas vid namn.

Men sommaren tog slut och hösten kom sen.
Semestern var över, familjen for hem.
Och katten den tänkte: Vad gjorde jag för fel,
vad hände med barnens lek och kel?
Jag står här vid dörren och väntar på er.
Säg mig: Älskar ni mig inte mer?
Där satt han på trappan dag och natt,
han var ju bara en sommarkatt!!
Kylan kröp närmre och snön föll vit.
Varför kommer ni inte hit?

När våren och sommaren nalkas igen
kommer familjen tillbaka till sitt sommarhem
"Kom lilla kissen" ropar de lent,
men för han som blev lämnas var det redan för sent.
Under en lövhög han ligger så still,
den kärlek han fick då räckte ej till.

Av kyla och svält ett kattliv dog ut.
Och detta på grund av att sommaren tog slut
 

(lånat från facebook)
 

Jag tycker att det är så sjukt att folk kan skaffa en "sommarkatt" som dom bara har på sommaren när dom har semester. När semestern tar slut lämnar dom bara kvar katten och likadant varje år. :( 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus